2777
2789
عنوان

عفونت ریه

71 بازدید | 14 پست

علائمی ک دارم اینه خلت خیلی زیاد انقد منو از خواب بیدار کنه الآن متوجه شدم تو خلطتم رگه های خون هم هست

سرفه هم دارم گلومم خشک میشه.

کسی تجربه داره تورو خدا کمک منه خیلی ترسیدم نکنه سرطان باشه تورو خدا یکی بیاد

👩‍❤️‍👨🤱

سلام خواهر خوبی خواهش میکنم پیام منو خوندی جواب بدید تو تایپکی گفتید تیرویید کم کار داری و گفتی سردردهای عجیب داری ونمیدونی بخاطر چیه...توروخدا منم شرایط شما رو دارم تیروییدکم کار دارم وبا قرص کنترل هستش.اما سردردهای بدی دارم که هرچی دکتر میرم میگن چیزی نیست...توروخدا شما خوب شدید؟علتش چی بود؟

سلام خواهر خوبی خواهش میکنم پیام منو خوندی جواب بدید تو تایپکی گفتید تیرویید کم کار داری و گفتی سردر ...

عزیزم بخاطر تیروئیده یه دکتر خوب برو ک طبق دارویی ک بهت میده بخور تیرویید جزء بیماریهای خطرناک نیس نگران نباش

👩‍❤️‍👨🤱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خواهر خوبی خواهش میکنم پیام منو خوندی جواب بدید تو تایپکی گفتید تیرویید کم کار داری و گفتی سردر ...

ببین عزیزم اینکه پنیک شدی احتمالا انقد نشستی فکر و خیال کردی واسه سردرد اینجوری شدی منم یه مدتی درگیر پنیک بودم وقتی پنیک میاد سعی کن خودتو مشغول کنی رد میشه

👩‍❤️‍👨🤱

یه تعدادی از دکترا سردرد تیروییدی رو قبول دارن یه تعدادی نه قبول ندارن ولی من تجربش کردم هیچ مشکلی نبوده هروقت تیروییدم میزون و درست بوده من هیچ سر دردی نداشتم همینکه بهم میریزه سردرد میگیرم اصلا جای نگرانی نیس 

خیلی نگرانی برو یه عکس از سرت بگیر یه دکتر مغز و اعصاب نشون بده 

👩‍❤️‍👨🤱

یه تعدادی از دکترا سردرد تیروییدی رو قبول دارن یه تعدادی نه قبول ندارن ولی من تجربش کردم هیچ مشکلی ن ...

من همش بی‌قرارم وگیج ومنگم وبی دلیل مضطربم ...سردرد دارن هرروز...ام آرای دادم نوشته یکی از رگهای گردنم تخلیه خون می‌کنه مادرزادی تنگ هستش اما دکترها میگن علایمت ربطی بهش ندارم ام آرای نرماله .اما من همش میترسم

من همش بی‌قرارم وگیج ومنگم وبی دلیل مضطربم ...سردرد دارن هرروز...ام آرای دادم نوشته یکی از رگهای گرد ...

خب عزیزم بیخودی نگرانی وقتی دکترا میگن چیزی نیس شاید این نگرانیت باعث این تشدید سردردات میشه اصلا بهش فک نکن دختر خودتو مشغول کن تا بهش فکر نکنی

👩‍❤️‍👨🤱

شما پنیک داشتید علایمش چی بود توروخدا چطوری خوب شدیذ چقدر طول کشید

اره پنیک داشتم خدا سر هیچ بنی بشری نیاره 

من دوماه دارو مصرف کردم تا کم کم بهتر شدم 

علائمم تپش قلب خیلی زیاد بی حالی و بی قراری زیاد لرزش دست و پا 

وسط تابستون یهو یخ میکردم انگار وسط برف نشستم 

👩‍❤️‍👨🤱

هنوزم دارو میخورید؟سبک سنگینی سر هم داشتید توروخدا؟

نه دیگه دیگه دارو نمیخورم خوب شدم سبک سنگینی یادم نیست والا فقط روزای وحشتناکی بود رسما ادم فک میکنه دیگه تمومه فردا میمیری 😞

👩‍❤️‍👨🤱