2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

100 بازدید | 3 پست

میشه منو کمک کنید

من حدود ۶ سال پیش یه چیز گوشتی کنار تو کشاله ران پام دراوردم کنار دستکاه تناسلی فکر میکردم یه گوشت اضافست و اصلا محل بخش نمیذاشتم باهاشم بازی میکردم تازه یکمم بزگرتر شده بود

بعد حدود ۳ سال بعدش ک برا چکاپ قبل از بارداری رفتم پیش ماما چکم ک‌کرد گفت اینو از کی داری گفتمش دو یا ۳ سالی میشه گفت اهان خوب هیچی

بازم من نفهمیدم منظورشو

بعدروز زایمانم ب دکترم گفتم‌میشه تا بیحسم این گوشن اضافه رو برام دربیاری اخه سزارین بودم خلاصه درش اورد تحویلم داد تو الکل بود

بعد پرستار الان ک یادم میاد گفت اینو ببر نمونه برداری 

منه خر اصلا حرفش یادم رفته بود و اومدم‌خونه انداختمش😪

الان بعد از ۳ سال ک دخترگ ۳ سالشه حالا میگم اون چیه بوده من بیخیال ازش گذشتم نکنه زگیل تناسلی بوده😪

مهم نیس که پاپ اسمیر بده برات مشخص کنه اچ پی وی داری یا نه.

من پاپ اسمیرم از نظر اچ پی وی منفیه،ولی یه زائده هایی اطراف مقعدم هس که دکتر گفت اچ پی وی،همون روزم لیزر کرد اما بازم هست،همون روزم پاپ اسمیر دادم که جوابش منفیه.

الان نمیدونم این زائده ها چیه ن

مهم نیس که پاپ اسمیر بده برات مشخص کنه اچ پی وی داری یا نه.من پاپ اسمیرم از نظر اچ پی وی منفیه،ولی ی ...

منم یه زائده ها گوشتی اطراف مقعدم دراوردم بعد از بارداری

فک میکنم بواسیر باشن در اثر فشار

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز