2777
2789
عنوان

پسری که

155 بازدید | 13 پست

داشتیم جرئت و حقیقت بازی می‌کردیم گفتم بزرگترین آرزوت چیه گفت مال خودم بشی 

ولی بحث ازدواج میشه میگه ۴ سال دیگه

اما همش میگه عاشقتم فلان

فاز چیه؟

یا مثلا بهم میگفت خانومم من گفتم من خانوم تو نیستم 

ما دو تا دوستیم بعد اون ناراحت شد گفت باشه از این بعد دوست معمولی هستیم 

تا دوروز سر همین حرف قهر بودیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه این جفتتون.بنظرم اصلا به حرف پسرا اعتماد نکن بعدشم چهار سال دیگه م باز پسره سنش کمه و تجربه نداره(منظورم کاری و اجتماعیه)

الان فقط روی خودت تمرکز کن.اگه پسره حالتو بد میکنه فاصله بگیر.پسرا واقعا زبون بازای ماهری هستن.

الان اصلا وقته این نیست که اینطور روابط داشته باشین.به موقعش هم وارد رابطه شو هم به کسی دل ببند که از لحاظ مالی و اخلاقی ‌و اجتماعی اوکی باشه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
آخه دانشجو معلمه ماشینم داذه

اگه اینقدر در آینده خودت از لحاظه اجتماعی و درسی و کاری پیشرفت کردی که یه آدم لول بالاتر اومد تو زندگیت چی؟

فککردی الان معلم چقدر حقوقشه؟یا بنظرت ماشین برای شروعه یه زندگی کافیه؟

بهش بگو خوشم نمیاد و این حرفا بمونه برای بعدا که من آمادگیشو داشتم.

دل بستن به پسرا اونم توی این سن اشتباس.نکن عزیزم.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
من عاشقش نیستم البته

این عالیه.فعلا تمومه هم و غمت خودت باش.به هیچ‌چیزی و هیچکسم فکر نکن.حتی ناراحت شدن و دل شکستن اون پسر(در صورتی که واقعا پسره دوست داشته باشه و خالی نبسته باشه)