2777
2789

اخه چرا دل ما رو ازدواج سیاه میکنید ؟چرا اینقد چندشید ؟یکیش اومد میگفت حقوق زنم باید حداقل ماهی ۴۰ ۵۰تومن باشه آخه ما چه گناهی داریم ابروی هر چی  مرد بود رو بردین 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بی ملاحضن، یکیشون به من درخواست دوستی داده بعد کاربریش چون زن بود قبول کردم وقتی فهمیدم مرده و دایرکتاشو دیدم نمیدونم چجور بلاکش کنم اصن... 

مرد تو نی نی سایت چیکار میکنه، مرد نیستن که خانومه خونن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

اون آقا نظرشو گفته دیگه عزیزم ملاکشون برای ازدواجه اخه چرا شما ناراحت میشی عزیزم ؟ بیخیال

مرد مرد نیست مردنگی نداره میگی ملاکشه راست میگی خودت برو باهاش ادم فکر میکنه همه مردا همینن 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

مرد مرد نیست مردنگی نداره میگی ملاکشه راست میگی خودت برو باهاش ادم فکر میکنه همه مردا همینن

عزمزمه مجازیه دیگه اگر قرار باشه با حرف یکی ناراحت بشی که خیلی بد میشه   همه ی آقایون که اینطور نیستن عزیزم  بیخیال 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

عزمزمه مجازیه دیگه اگر قرار باشه با حرف یکی ناراحت بشی که خیلی بد میشه همه ی آقایون که اینطور نیست ...

اره همه اینجوری نیستن خدانکنه همه اینجوری باشن 

جالبه خانوما خیلی راحت در مورد حقوق خیلی بالای همسر آینده شون هم توی این سایت هم توی واقعیت حرف میزن ...

بله خب قطعا    هرکسی میتونه برای ازدواجش معیار داشته باشه  چه اقا وچه خانم. این حق رو دارن 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...