2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

75 بازدید | 14 پست

سلام تنبلی تخمدان توی سونوگرافی رحم و تخمدانها مشخص میشه یا باید آزمایش داد؟

من سونو دادم تخمدان راستم کیست داره ولی چیزی از تنبلی ننوشته آخه چند وقته حس می کنم موهای زائد شکم و رانم زیاد شده، میتونه از علائم تنبلی باشه؟

موی زائد زیر فک و چانه .. موی زائد دور هاله سی.نه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سونو روز۱۴ سیکل یا۱۲ سیکلت برو که مشخص بشه فولیکولها چه سایزی هستن.اگه سونو نفهمید روز۳ پریودی برو آز خون هورمونی بده.شبش هم لباس آزاد بپوش.لباس زیر اصلا نپوش.و نزدیکی هم نداشته باش.۱۲ ساعت هم ناشتا باش.۳ساعت قبل آزمایش بیدار باش.مثلا۶ بیدارشو.و ۹ برو آز بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونو روز۱۴ سیکل یا۱۲ سیکلت برو که مشخص بشه فولیکولها چه سایزی هستن.اگه سونو نفهمید روز۳ پریودی برو آ ...

ممنونم ازتون♥️

شروع سیکل رو از چه‌روزی باید حساب کرد؟ 

ممنونم ولی من مجردم فکر کنم واژینال نمیشه انجام بدم

سونو شکمی انجام دادید؟ اگر تنبلی ننوشته حتما ندارید 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

Pco یا کیست یا فولیکول های ریز ننوشته ؟

سونو شکمی انجام دادم، کیست رو چک کردن و اندازه تخمدان و رحم، از فولیکول اسمی نبرده،فقط تخمدان راستم کیست داره

والا دکتر که فقط برای یه ماه داد🥲 دوباره باید برم پیشش

شاید تو یکماه رفع بشه.پریود که میشی دقت کن لخته ها و درد زیاد و سنگین شدن حجم خون پریودی یعنی رفع داره میشه.دوباره میگه سونو بدی ببینه هست یا نه