2777
2789

دوست پسرت درس خوندس انگاری خوشتیپه جذاب 24به بالا بهش میاد تو اسمش  الف م ی اینا دیدم 

فعلا رابطه رو جدی نمیگیره یا شرایط نداره اما خیلی دیر شاید دو سال 

اما خود تو یه شروع رابطه خواهی داشت با فردی دیگ ک پولداره اگ لجبازی نکنی نپرونی این آق ماندگار اما بخاطر اون کیسای دیگ رو نپرون از این پسر یه دروغ میشنوی بعد ها فعلا درگیر کاره فک نکنم به ازدواج فکر کنه بستگی به خودت داره 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسرت درس خوندس انگاری خوشتیپه جذاب 24به بالا بهش میاد تو اسمش الف م ی اینا دیدم فعلا رابطه رو ...

وای توروخدا این ۲تا سوال منم جواب بده لطفا دعات میکنم دوستم میاد خونمون یانه؟؟؟

امیر دوسم داره؟

وای توروخدا این ۲تا سوال منم جواب بده لطفا دعات میکنم دوستم میاد خونمون یانه؟؟؟امیر دوسم داره؟

آره میاد آره دوست داره  به فکر تماس باهاته

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

دوست پسرت درس خوندس انگاری خوشتیپه جذاب 24به بالا بهش میاد تو اسمش الف م ی اینا دیدم فعلا رابطه رو ...

یعنی باهاش ازدواج نمیکنم یا نمیشه هیچی 

میشه برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین و عاشقم شه

ببین باید صبر کنی بخاطرش دیگ  فعلا نمیبینم پیشنهاد بده یکم زمانبره

ببین باید صبر کنی بخاطرش دیگ  فعلا نمیبینم پیشنهاد بده یکم زمانبره

عزیزم من بازم بارداری موفق دارم؟کی و جنسیتش؟

الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم

عزیزم میشه لطفا درباره ازدواج منم بگی خیلی تنهام...

بگو اولین دیدارمون کی هست؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز