2777
2789

نمیشه اگه همون موقع ک عضو شدی به نی نی یار میگفتی برات عوض میکرد ولی الان یه سال گذشته عوض نمیکنه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

نمیشه مگه این که نام کاربریتون مورد خاصی داشته باشه 

ولی پست نذارید و به نی نی یار بگید شاید اجازه ی تغییر بدن

تعداد پست هاتون اگه بالا بره دیگه اصلا نمیشه تغییر داد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه عضو شدم

تاریخ عضویتت برای پارساله

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

چه جالب متوجه نبودم حدود دو ساعت پیش عضو شدم شاید پارسال هم خواستم عضو بشم ولی موفق نشدم نمی دونم مم ...

🩷

به نی نی بگو شاید عوض کردن

@niniyar_5 سلام اگه میشه اسم استارترو عوض کنید

خیلی از شما ممنونم بلد نبودم به نی نی یار بگم

خواهش میکنم عزیزم

اسمی که میخواید رو بگید بهشون شاید عوض کردن