2777
2789

مامانم تو کیف (شما فکر کن خواهرم) بیبی چک پیدا کرده دو روزه همش حالمون بد بود و نگران بودیم بالاخره ازش پرسید این چیه تو کیفش و گفت که پیدا کرده برا خودش نیست چند وقته تو کیفش بوده و همبنطوری پیداش کرده شما بودین باور میکردین ؟؟؟؟؟ و کلی گریه کرد که معلوم نیست شما چه فکری پیش خودتون کردین و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال خودشه

نکنه مجرده و باردار شده؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

اخی بگو بچه جان خالی هم میبندی درست ببند

بی بی چک و پیدا کردی نقل و نبات بود گذاشتی کیفت

زیر نظرش بگیرید تا شکم بالا اومدش رو نشده

البته چ کاری بود مامانت رفت تو کیفش؟

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

[QUOTE=348031466]باور نمیکنم  ولی گشتن وسایل شخصی درست نیست[/QUOTE

بنظرم تا زمان مجردی بچه پدر مادر حق داره گاهی وسایل بچشون رو بگردن

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اره عزیزم مجرده دیگه پس چی سنشم کمه

واییی میشه بگی چن سالشه؟

توروخدا ببرش بیرون خونه باهاش حرف بزن کاری کن بهت اعتماد کنه بگه اگه بچه چن ماهه شد خیلییی بد میشه براتون

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اخی بگو بچه جان خالی هم میبندی درست ببندبی بی چک و پیدا کردی نقل و نبات بود گذاشتی کیفتزیر نظرش بگیر ...

چون کلا سابقه خوبی نداره عزیزم تا حالا کلی ماجرا داشتیم چند بار ابرو ریزی کرده بهتره بیشتر توضیح ندم

2790
2778
2791
2779
2792