2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد😐😂

763 بازدید | 37 پست

آقا ما تصمیم گرفتیم خانوادگی بریم پارک نزدیک خونموم

تا پام و گذاشتم تو پارک دیدم خانواده پسری که دوسش دارمم اونجان (پدر، مادر، زنداداشش و داداشش و برادرزادش، خودشم اونجا بود، خواهر نداره دوتا داداشن)

خودم و زدم به اون راه داشتم میرفتم ، برادرزاده اش دویید

بره سمت وسیله ها (۳ سالشه)

سرش خورد به پای من

خم شدم گفتم: کجا میرفتی؟

بوسش کردم، اونم من و بوس کرد

از اون ور همشون خندیدن. دستش و گرفتم رفتم سمت خانوادشون گفتم: عروس نمیخواین؟😍

(خاک به سرم نمیدونم من کی انقدر پرو شدم😐😂)

مامان بزرگ بچه که میشه مامان اون پسره گفت:

چرا نمیخوایم، میخوایم

بیسکوییت تو بشقاب بود برداشت به من تعارف کرد برداشتم

(کراشم هم داشت با لبخند من و نگاه میکرد قربونش برم الهیییی)

گفتم: ما آشنا شدیم دیگه، فقط موندن خانواده ها😐😂

عروسشون (مامان بچه) گفت: من شما رو کجا دیدم

گفتم نمیدونم مامان جون

یکم حرف زدیم اومدم پیش مامانم اینا

ولی حس میکنم خیلی پرویی شد😐😂

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به در زدی دیوار بشنوه😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
هیچکدوم نشنیدن😂

همون مامان بزرگ فهمیده کافیه😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

ی همچین عروسی سفارشی میخوام   ازدخترای بااعتماد بنفس ورک خوشم میاد اخه این دخترای سمی که تظاهر ب خجالت میکنن بعدش میان اینجا تاپیک بدبختی وکوفت وزهرمار میزنن متنفرم 

ی همچین عروسی سفارشی میخوام ازدخترای بااعتماد بنفس ورک خوشم میاد اخه این دخترای سمی که تظاهر ب خجا ...

:/

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ