2777
2789
عنوان

توروخدا یکی

35 بازدید | 6 پست

maygol2

این کاربر و تگ کنه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

@maygol2  

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔
@maygol2

مرسی❤

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم

میشه از شرایط اونجا بگی 

جانم

اونجا رندگی کردن سخته؟

تحصیلی رفتین؟

از چن سالگی تون؟

خانوادتونو‌ چجور راضی کردین؟

با چن میلیارد پول رفتین؟

اونجا رندگی کردن سخته؟تحصیلی رفتین؟از چن سالگی تون؟خانوادتونو‌ چجور راضی کردین؟با چن میلیارد پول رفت ...

بستگی به خودت داره سختی و راحتیش 

اینکه چقدر آدم وابسته ای باشی یا نه

من و همسرم با ویزای کاری مهاجرت کردیم

من ۲۴ سالم بود 

هزینه اشم بستگی به توافق با شرکت داره 

توی کیس ما پول بلیت هواپیما رو هم حتی شرکتی که اسپانسرمون شده بود تقبل کرد