2777
2789
عنوان

ترس نوزاد

92 بازدید | 3 پست

نوزادم سه ماهش وقتی از بغل با سرعت میزارمش خودش منقبض میکنه و. تند تند پلک میزنه  و یکم قرمرز میشع ولی اروم میزارم اینطوری نمیشه  هر دفه محکم  بزارمش زمین بعد شیر دادن اینطوری میشه دوماه قبل اینطوری شد بردمش دکتر نوار مغز. گف اکیه ولی بازم میترسم  اخه. نمیشه نوزاد  هر دفه   با سرعت بزاریش زمین تشنج کنه 

خب چرا با سرعت میزاری

اخه نفهمیدم اولین بار یعنی  دیدم اینطوری شد سکته کردم بعد  گفتم نکنه تشنجه باز دوباره اینکار کردم همینطوری شد و چند بار  اینکار کردم هر بار با شدت بیشتر کمتر اینطوری میشد  ولی هر بار اروم میزاشتمش اینطوری نمیشد اخه میخواستم ببینم تشنجه اخه  یه ماه قبلم دقیقا دوبار اینطوری شد. و هر دوبار موقعی بود کع از بغل گزاشتمش با سرعت اونجا فک کردم تشنجه ولی الان  باز امروز با سرعت دوباره گذاشتمش اینطوری شد  اخه ممکن نیس هر دفه. از بغل بزارم تشنج کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب چرا با سرعت میزاری

اخه نفهمیدم اولین بار یعنی  دیدم اینطوری شد سکته کردم بعد  گفتم نکنه تشنجه باز دوباره اینکار کردم همینطوری شد و چند بار  اینکار کردم هر بار با شدت بیشتر کمتر اینطوری میشد  ولی هر بار اروم میزاشتمش اینطوری نمیشد اخه میخواستم ببینم تشنجه اخه  یه ماه قبلم دقیقا دوبار اینطوری شد. و هر دوبار موقعی بود کع از بغل گزاشتمش با سرعت اونجا فک کردم تشنجه ولی الان  باز امروز با سرعت دوباره گذاشتمش اینطوری شد  اخه ممکن نیس هر دفه. از بغل بزارم تشنج کنه