2777
2789
عنوان

لطفا سریع بیاین راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 20 پست

عزيزم كشكي و سفيد هر دو رنگ خنثي هستن بنابرين هر رنگي باهاشون ست ميشه به نظرم از رنگايي جز مشكي و سفيد استفاده كن تا استايلت خسته كننده و تكراري نشه.

اگه نميتوني رنگ كفش يا كيفت رو تغيير بدي اويز كيف همرنگ روسيريت انتخاب كن ميتوني يه پارچه ي ست با روسريت به دسته ي كيفت ببندي.

حتي ميتوني دستبند يا بند ساعتت رو با روسريت ست كني.

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
به سفيد مشكي همه چيز مياد ، فقط سعي كن كفشت رو هم عوض كني اگه نه روسري طلايي نقره ايي يا طرح دار بزن ...

روسری هررنگی دارم... امتحان میکنم

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزيزم كشكي و سفيد هر دو رنگ خنثي هستن بنابرين هر رنگي باهاشون ست ميشه به نظرم از رنگايي جز مشكي و سف ...

خیلیم عالی... پیشنهاد خوبی بود مرسی عزیزم

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

اگر مجاس رسميه براي روسري رنگ هاي زرشكي و ابي كاربني و بنفش خوبه

اگر مجلس دوستانه تر باشه دستت باز تره قرمز نارنجي سبز خوبه.

تين رنگا به استايلت رنگ و لعاب ميده و جذابش ميكنه به حصوص اگه با ساعت و دستبند و اويز كيف ست بشه

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

مرررسی از همراهی همتون خانومای خوش سلیقه... من فعلن برم اماده شم 😁😁

بازم ممنون واقعا کمکم کردین... 

اگر مجاس رسميه براي روسري رنگ هاي زرشكي و ابي كاربني و بنفش خوبه اگر مجلس دوستانه تر باشه دستت باز ...

زرشکی فک میکنم ایده ی خوبی باشه...