2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میترسم چیز بدتری باشه

اگه حال عمومیت خوبه و فقط درده چیز خاصی نیست. من از شدت درد دنده‌ی  زیر سینه‌م بعضی وقتا از خواب بیدار میشم. دکتر میگه از معدست. ولی اگه حس میکنی حالت بده برو نوار قلب بگیر

یکی سر پا موند و رسید:)

من الان مدتهاست این درد لعنتی رو دارم ولی از برج ده سال قبل انگار چاقو می‌زنند تو پهلوم ودرد از پشت تا زیر بغلم میره از جلو هم تا زیر سینه چپم خسته شدم

آندو و کولو و کلی آزمایش و عکس و سی تی و سونو کالرداپلر واژینال

واییییییییییی خدا خستم خسته تازه نیش و کنایه ها هم هست

دو طرف هم فتق دارم فکر کنم از فشار داخل شکمم باشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
من الان مدتهاست این درد لعنتی رو دارم ولی از برج ده سال قبل انگار چاقو می‌زنند تو پهلوم ودرد از پشت ...

سلام عزیزم 

درد من از پشت قلبم حالت گرفتگی شروع شد انگار عضله ش گرفته بود مثل قولنج ولی هرکاری میکردم با فشار و ماساژ و ..باز نشد هنوزم باز نشده و یکساله این درد لعنتی همراه منه به سمت پهلومم کشیده میشه

به سمت دنده هام از سمت زیر بغلم انگار چاقو میکنن به قول شما:چیکار کنم میترسم چیز بدی باشه این درد چی بود افتاده ب جونمون و ول کن هم نیس

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
من که هرچی رفتم گفتند معده و روده التهاب عصبی داره

پس چیکار کنیم تا کی قراره با این درد بسازیم؟

خوب شدنی نیست ینی؟

منکه فقط دوست دارم یکی با مشت یا کف پا فشارش بده این گرفتگی رو😑😑😑

پشت قلبتونم هست؟چند سالتونه

بله پشت قلبم اول خواب میرفت خیلی سال پیش و قسمت زیر سینه چپ احساس گرفتگی و توده داشتم، پایین شکم هم از سمت چپ به پشت پهلو و تازیر بغل درد داره جدیدا سوزش هم داره،از ۱۵ سال پیش حدودا این درد رو دارم که به مرور زیاد شده، جدیدا که احساس میکنم دارم میمیرم دشت و پام اصلا حس نداره با این که فریتین خونم خوبه،البته جدیدا بهم گفتند فتق دوطرفه کشاله ران دارم که دکتر گفت این دردها ربطی به فتق نداره، آلان۴۹ سالم،از ۳۳ ۳۴ سالگی تا الان 😭😭😭

شما سینه و قلب و معده رو چک کردید

من معده رو اندوسکوپی دادم و کلونسکوپی دادم ولی چیزی نبود

اما برای سینه میترسم برم دکتر بگه چیز خطرناکیه و علت این دردا همینه😭😭😭

شما سینه رو چک کردی

بله مشکلی نبوده شما هم برو حتما عزیزم پشت گوش ننداز حالا مگه همه مشکلات بدخیمی هست که میترسی،ممکنه کیست باشه

ان شاءالله که خیره