2777
2789
عنوان

راهنمایی راجب انجام کامپوزیت

44 بازدید | 8 پست

بچه ها کیا کامپوزیت انجام دادن ؟راضی هستین؟چه مزایا یا معایبی داره؟من خودم دودلم دیروز دندونپزشکی بودم ویزیت شدم  دندونای خود دکتر هم طبیعی بود  نمی‌دونم بنظرتون هزینه اضافیه؟

من کامپوزیت کردم اما رنگش عوض شده از دندون پزشکی میترسم کلا نمیتونم برم دوباره....

من دندونام حساس شده بود و مجبور شدم کامپوزیت کنم ولی اگه براقشنگی میری توروخدا نکن حیفه...

ن میتونی تخمه بشکنی نه چیزای سفت بخوری حسرت همه چی تو دلت میمونه مث من!!

نگا ب بازیگرا و بلاگرا نکن اونا هم پول دارن هم بهترین کامپوزیت لمینت استفاده میکنن اگ یذره ایرادپیش بیاد زودی درستش میکنن..

درکل اگ مجبور نبودم نمیزاشتم هیچی دندون طبیعی خود آدم نمیشع

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه می بینی خیلیا ناراضی هستن بعد انجامش. می گن کلی بی جهت پول دادیم.

به نظرم این مورد بستگی به شرایطت داره. منم خیلیارو دیدم راضی بودن. شاید جایی که انجام میدی و برند کامپوزیت خیلی موثر باشه تو این مسئله

من انجام دادم هیچ تغییر رنگی نداده 

خیلیییییی راجب دکتر تحقیق کن اصلا طمع پول نکن بگی فلان دکتر قیمت مناسب تره اصلا فقط رضایت و نمونه کارایی که دکتر داره روببین و تصمیم بگیر دکتر و مواد عالی باشه پشیمون نمیشی تغییرم نمیده