2777
2789

من خودم لاک ژل میزنم سالن نمیرم الان دستگاه یوی از دی جی کالا سفارش دادم فردا بدستم میرسه خودم باسوهان ناخنم مرتب میکنم خودم محصولات پوستی میزنم ترفند زیاد بلد نیستم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من خودم لاک ژل میزنم سالن نمیرم الان دستگاه یوی از دی جی کالا سفارش دادم فردا بدستم میرسه خودم باسوه ...

زیرساز اینارو قبل لاک ژل رو ناخنتون میزنید دیگ!

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیرساز اینارو قبل لاک ژل رو ناخنتون میزنید دیگ!

اره دیگه همه کاراش میکنم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من خودم لاک ژل میزنم سالن نمیرم الان دستگاه یوی از دی جی کالا سفارش دادم فردا بدستم میرسه خودم باسوه ...

مرسی عزیزم تاپیک زدم که هرکسی از یه چیزی نتیجه گرفته اشتراک بزاره بقیه ام استفاده کنن

مرسی عزیزم تاپیک زدم که هرکسی از یه چیزی نتیجه گرفته اشتراک بزاره بقیه ام استفاده کنن

یکی دیگه از کارام اینکه گاهی دندونام بانمک مسواک میزنم عالی هم عفونت دندون خشک میکنه هم اگه دندون دردی باشه میره هم سفید میکنه نمیزاره جرمی هم بمونه

دستگاه رو چقد گرفتی.بعد اسم لاک و ژل تون رو هم بگو

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺