2777
2789

بچه ها خواب دیدم ۳ تا یا کریم اومده تو خونمون یکی که مادرش هست یکی تقریبا بچه که چند روزه مثلا به دنیا اومده یکی هم باز یکم بزرگ تر ولی بچه هست ولی این یکی پرش گفتن زخمی که نبود مثل اینکه کنده شده بود . 

تعبیرش چیه ؟ من تو اقدامم ممکنه ربطی به این موضوع داشته باشه ؟ 🥺

یاکریم معنی بچه میده...حتی اگه نمیگفتی اقدامی من میگفتم بچه توراهه

توروخدا راست میگی ؟ 🥺یه طوری شدم دلم لرزید خدا کنه این ماه بشه . 

۲ ساله تو اقدامم نمی‌دونستم لوله هام دوتاش بسته هست این ماه عکس رنگی گرفتم که گفتن بهم و باز کردن نمیدونم کاش این ماه اگه به صلاحمه بشه 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا راست میگی ؟ 🥺یه طوری شدم دلم لرزید خدا کنه این ماه بشه . ۲ ساله تو اقدامم نمی‌دونستم لوله ه ...

آره گلم میدونی از کجا میگم؟ عمه ی منم چندین سال بچه دار نشد بعد تو خواب دوتا یا کریم وکلی ثروت دیده بود بهش گفته بودن انتخاب کن اون هم یا کریم هارو برداشته بود اول پسر دارشد وبعدش هم به فاصله ی خیلی کم دخترش به دنیا اومد...امیدوارم دامن شما هم سبز بشه گلم

آره گلم میدونی از کجا میگم؟ عمه ی منم چندین سال بچه دار نشد بعد تو خواب دوتا یا کریم وکلی ثروت دیده ...

جدی؟ 😍 خدا از زبونت بشنوه انشالله منم مامان بشم امسال دیگه 🥲

آره گلم میدونی از کجا میگم؟ عمه ی منم چندین سال بچه دار نشد بعد تو خواب دوتا یا کریم وکلی ثروت دیده ...

سلام عزیزم خواستم بگم من همون ماه که خواب دیدم باردار شدم 🥺 مرسی از تعبیر قشنگت 😍

سلام عزیزم خواستم بگم من همون ماه که خواب دیدم باردار شدم 🥺 مرسی از تعبیر قشنگت 😍

خدارو هزاران مرتبه شکر عزیزم ...مرسی که خبر دادی...بارداری شیرینی داشته باشی..انشالله به سلامتی نی نی تو بغل بگیری  

یاکریم معنی بچه میده...حتی اگه نمیگفتی اقدامی من میگفتم بچه توراهه

میشه منم بگم خابمو بابت یا کریم اگ بلدی 

منم تقریبا خاب دیدم رفتم خونه ی پدربزرگم اونجا دوتا یاکریم هست 

میبینم اینا با من جورن انگار بعد میبینم دوتاش تخم کردن بچهاشووون سری بزرگ شد راه رفتن ولی بچهاشون رنگی بودن 

میدونی تعبیرشو 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
میشه منم بگم خابمو بابت یا کریم اگ بلدی منم تقریبا خاب دیدم رفتم خونه ی پدربزرگم اونجا دوتا یاکریم ه ...

سلام عزیزم یا کریم و تخم مرغ یا تخم یا کریم معنی بچه میده حتی اگه برای شما هم نباشه یکی از نزدیکانتون باردار میشه

سلام عزیزم یا کریم و تخم مرغ یا تخم یا کریم معنی بچه میده حتی اگه برای شما هم نباشه یکی از نزدیکانتو ...

مرسی عزیزم🙏🌷

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖