2777
2789

میخوای بعد برگردی ایران مطب بزنی یا همونجا بمونی برای زندگی اگه میخوای بیای اول ببین مدرک دانشگاهش تو ایران معتبره؟  چون روسیه و ترکیه و ایتالیا وبعضی از کشورا مدرکشون تو ایران اعتبار نداره 

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

درسته عزیزماما من خودم روسیه زندگی کردم خیلی مهاجر پذیر نیست و رفتار مردم خیلی سرده نسبت به خارجیا

الان خیلی بهتر شده .. من همین تابستون که رفتم واقعا دیدم تغییر کرد . خیلی صمیمی بودند و کشور پر از تاجیک و وقزاق و ازبک و همه راضی

رشته های پزشکی توی فرانسه کنکور دارن و حتما باید برای شرکت در کنکور دیپلم فرانسوی بگیری.

البته مدارک دبیرستان ایران رو تطبیق میدن و فقط کافیه یک دوره یک ساله بگذرونی ولی خب باید تسلطت به زبان فرانسه عالی باشه که تازه درسا رو بخونی و بتونی با فرانسویها و فرانکوفونها رقابت کنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.