2777
2789
عنوان

حس مرگ دارم😭

122 بازدید | 8 پست

رشته خاصی نیوردم فقط هنر که اونم تو شهر ما پر شده میخوام ازمون ترمیم معدل انسانی بدم حالا گفتن ازمون بده ولی شاید ظرفیت مدرسه تا اونموقع پر شده باشه و راهت ندن

مدیر مدرسه انقد تحقیرم کرد که هیچ رشته ای نیوردم مامان بابامم دارن نفرینم میکنن همش

سرگیجه وحشتناک دارم حس میکنم الان میمیرم😭

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آروم باش عزیزممیخوای بری دهم؟

ااره😭

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
خب آزمون ترمیم معدل انسانی چیه؟ مگه الان باید آزمون بدی؟ اصلا آزمون چی میخوای بدی؟ (خودت میگی گفتن آ ...

اگه انسانی نیاری درسایی که زیر ۱۵ شدی میتونی ازمون بدی دباره برات برگه هدایت تحصیلی صادر میشه

اگه انسانی نیاری درسایی که زیر ۱۵ شدی میتونی ازمون بدی دباره برات برگه هدایت تحصیلی صادر میشه

آها من نمیدونستم

مرسی که آگاهم کردی🌹

امیدوارم هر چی به صلاحته برات رقم بخوره و هر جا و هر رشته و هر حرفه ای که هستی موفق باشی و توش بدرخشی 😍

2790
2778
2791
2779
2792