2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

74 بازدید | 10 پست

اینجا کی واقعا حس ششمیه؟؟؟یه سوال دارم 

‏‌ انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن‌ !   ،،،،    حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد   ،،،   هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود

مهربون و دست و دلباز و آدمی هستی به ظاهر خنده ولی درون غمگین و درد داری زیبا و اجتماعی به هنر علاقه داری زود خسته میشی بی حال و گهگاهی لجباز از دوست فامیل ضربه خوردی یا ناراحتی دوس داری عشق واقعیتا پیدا کنی

کسی از زندگیت رفته عقلت میه برنگرده آدم رفته دیگه رفته ولی قلبت میگه برگرده

درست بود؟؟؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مهربون و دست و دلباز و آدمی هستی به ظاهر خنده ولی درون غمگین و درد داری زیبا و اجتماعی به هنر علاقه ...

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
مهربون و دست و دلباز و آدمی هستی به ظاهر خنده ولی درون غمگین و درد داری زیبا و اجتماعی به هنر علاقه ...

خصوصیات منو هم میگید 

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

اره عین واقعیت بود 

میشه بگی شوهرم باید شغلشو عوض کنه یا ن؟

اصلا چه شغلی به دردش میخوره؟

کی بچه دار میشیم ؟

‏‌ انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن‌ !   ،،،،    حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد   ،،،   هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود
من باردارم؟

خیر ولی تا آخر امسال میشی

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟