2777
2789
نیاز به عمل نیست شربت ارتیکا زد بی سنگ ۱۳ میلی متری و ۱۶ میلی متریم رو از بین برد خیلی قوی و موثره د ...

سلام عزیزم شوهرم سنگ ۱۲میل داشت پریروز سنگ شکن کرده.میشه بگی چیکار کنه دردمیکشه.این شربتو بگیره بخوره؟

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شوهرم سنگ ۱۲میل داشت پریروز سنگ شکن کرده.میشه بگی چیکار کنه دردمیکشه.این شربتو بگیره بخور ...

اره حتما بگیره بخوره سنگ شکن نصف نصفشم از بین نمیره این شربت قشنگ سنگ رو پودر میکنن و خودتون موقع خوردن سوزش و احساس پودر شدن سنگ و بهتر شدن حالتون رو احساس میکنید تو داروخونه ها میفروشن بخدا من نه فزوشندشم نه شرکتش برای منه خواستم کمکی کنم فقط

اره حتما بگیره بخوره سنگ شکن نصف نصفشم از بین نمیره این شربت قشنگ سنگ رو پودر میکنن و خودتون موقع خو ...

باشه مرسی گلم بببنم میخره بخوره.

سلام عزیزم شوهرم سنگ ۱۲میل داشت پریروز سنگ شکن کرده.میشه بگی چیکار کنه دردمیکشه.این شربتو بگیره بخور ...

کاش سنگ شکن نمیکرد فقط معجون گیاهی عالیه من توی هرکلیه ام ۴تایا۵تا سنگ اونم از نوع کلسیمی داشت خداروشکر با این داروهای گیاهی دفع شدن

اللهم عجل الولیک الفرج💚
کاش سنگ شکن نمیکرد فقط معجون گیاهی عالیه من توی هرکلیه ام ۴تایا۵تا سنگ اونم از نوع کلسیمی داشت خدارو ...

حالا چی میشه که سنگ شکن کرده؟اخه دکتر نوشت