2777
2789

خانوما من چند ماهیه با ینفر تو رابطه ام

حالا میخواد بیاد خواستگاریم ولی یه مشکل بزرگ هست

من مامانم بشدت سختگیره و از ازدواج میترسه تا الان رو همه خواستگارام عیب گذاشته و با دعوا همه رو رد کرده اصلا به جلسه دوم که کشیده میشه اخلاقاش عوض میشه

این برای من یه کابوس بزرگ شده انقدر این مدت اضطراب دارم که یواشکی قرص ضد استرس میخورم فقط اروم شم

نمیدونیم به مامانم بگیم اشنا شدیم یا سنتی جلوه بدیم

میترسم سنتی بیاد مامانم باز گند بزنه تو زندگیم

من ۲۲ سالمه ایشون ۲۶

شغل دولتی اداری دارن، پدر و مادرشونم همینطور

محله خوبی زندگی میکنن از ما بالا ترن، خونه میخواد اجاره کنه ولی ماشین داره، اخلاقاشم بشدت خوبه یعنی من تا به حال پسری به این خوبی تو زندگیم ندیدم خیلی بهم احترام میزاره

خانوادشم خیلی بهم احترام میزارن مخصوصا مامانش خیلی باهام خوبه

انقدر حالم بده نمیدونم چیکار کنم

یکبار مادرم چند سال پیش تو یه همچین موقعیتی گند زد تو زندگیم و چند ماه باهاش حرف نزدم کارم ب مشاور کشید

از اون روز از چشمم افتاد و هنوز این اخلاقاش رو کنار نذاشته

تروخدا بگید من چیکار کنم پدرمم فوت شده نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میبینی درسته و خوب فکر کردی بهش ازدواج کن 

و قشنگ خودت به جلسه دوم و سوم بکشون و‌بگو با یبار شناخت حاصل نمیشه و باید چند وقتی ببینیم همو  

شاید ترس تنهایی داره شاید خیلی استرس داره طرف خوب نباشه  اما هرچیه داره آسیب میزنه یا ازهمین اول مشکلت. و به مشاور یا یه فرد نزپیکتون بگو تا با مادرت صحبت کنه و با همراهی اون جلسات پیش بره بتونه با مادرت صحبت کنه و قدم به قدم جلو برین .

اگر میبینی درسته و خوب فکر کردی بهش ازدواج کن و قشنگ خودت به جلسه دوم و سوم بکشون و‌بگو با یبار شناخ ...

مشکلم اینه مشاور نمیاد و بهش میگم دعوا میشه

اخه مشکلعصبیم داره یکم... 

نزدیکانمونم اصلا مورد اعتماد نیستن کسی رو ندارم

فقط قراره با عشقم یکی دونفر رو واسطه کنیم اما خب مامانم گوشش به حرف کسی بدهکار نیست

و مخالفت کنه منو هم محدود میکنه و حبسم میکنه

یعنی یه مانع بزرگ تو زندگی منه

فقط خود خدا میتونه کمکم کنه

یا کمکم میکنه یا خودمو میکشم😞