2777
2789
عنوان

اسهال در بارداری کمک خیلی نگرانم

2069 بازدید | 6 پست

سلام خانوما 

من هفته 22 بارداری هستم و یه سقط داشتم تو 23 هفته توی تاپیکام هست جریانش حالا دو روزه اسهال شدید شدم و هر چی فکر میکنم چیز بدی نخوردم که اینطوری بشم دیشب رفتم دکتر بخاطر اینکه همرا با اسهال تمام بدنم درد میکرد و لرز داشتم حس میکنم گرما زده شدم، دکتر دوتا قرص بهم داد همون اول بهش گفتم باردارم گفت این دوتا قرص مشکلی نداره من با زور از هر کدوم تو فاصله زمانی که گفته بودم خوردم الان بهترم ولی بازم میرم دستشویی استرس دارم چیکار کنم به نظرتون؟؟ از دکتر پرسیدم گفتم برای جنین خطری نداره گفت نه، بازم میترسم با این حال، راستی چرا نمیشه تو بارداری چا نبات خورد چه اشکالی داره؟؟ 

سلامم.. من ۳۵ هفته بارداری اسهال شدم.. دکتر عفونی رفتم آزمایش مدفوع نوشت که چیز خاصی نبود جوابش و آزمایش تیروئید که اونم ۳،۶۴ ‌بود.. اسهالم بخاطر مصرف زیاد آب و‌چایی وشربت بود... ولی من موز و کته ماش با ماست و چایی نبات با زنجفیل خوردم.. غذاهای خشک و کته و برنج سعی کن زیاد بخوری انشاالله خوب میشی..  کلا من چایی نبات هم هروقت دل درد شدم خوردم... چه منعی داره؟! الانم ۳۷ هفته هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامم.. من ۳۵ هفته بارداری اسهال شدم.. دکتر عفونی رفتم آزمایش مدفوع نوشت که چیز خاصی نبود جوابش و آز ...

خیلی خیلی ممنونم که جواب دادین منم چایی نبات میخورم بعد یه سریا گفته بودن خوب نیست ترسیدم، انشالله به سلامتی نینی بیاد بغلتون ❤

منم باردارم بعضی وقتا اسهال میشممنم قبلا سقط و زایمان زودرس داشتم شیاف بزار چیزی نیس اگه احساس زور ز ...

شیاف که میذارم از روز اول که فهمیدم و دکتر گفت تا هفته 36 باید بذاری، انشاالله خدا از دهنتون بشنوه انشاالله نینی سالم بیاد بغلتون❤❤

چایی نبات چه ربطی داره شاید گرما زده شدی یا میوه های این فصل و خوردی چایی نبات زنجبیل بخور یه سرم بزن اب بدنت تامین شه برای اسهال هم پودر سنجد رو با ارد و بادوم اینا یا برون بادوم با نبات مثل حریره بپز بخور 

چایی نبات چه ربطی داره شاید گرما زده شدی یا میوه های این فصل و خوردی چایی نبات زنجبیل بخور یه سرم بز ...

چشم، اتفاقا همون شب اول رفتم سریع سرم زدم، شایدم بخاطر میوه‌های تابستونه چون میوه خوردم ولی گیلاس و آلبالو بود قبلا هم میخوردم یه دفعه اینطوری شدم، باید برم پودر یا سوال سنجد بگیرم حتما، ممنون از شما❤