2777
2789
دل بکن ، من خودم کشیدم که میگم ،بعدا دیگ بچه دار هم میشی دیگ نمیشه کاری کرد

اخه خصوصیتای دیگش خوبه 

فقط همین مشکلو داره

دلم براش میسوزه دلم میخواد کمکش کنم با مشاور حرف بزنه و خوب شه

ولی مطمئن نیستم ک قبول کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی  بده لعنتی شوهر خواهر شوهرم خودش لاشی دوعالمه با هزار نفر رابطه داره بعد هرساعت یکبار عین روانیا از خواهر شوهرم می‌پرسه بگو ببینم چندتا دوس پسر داشتی قبل من رابطه داشتی اینم قسم و آیه بعد میگه بفهمم با کسی بودی میکشمت

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اصلا ، حتی حق استفاده از فضای مجازی رو ندارم ، اینجا هم میام نمیدونه

وای منم همینطور 

حتی روزی که اومد خواستگاریم رفتیم تو اتاق که حرفامونو بزنیم گفت گوشیتو بیار ببینم

چک کرد گوشیمو و گفت اینستا و تلگرامو پاک کن

وای منم همینطور حتی روزی که اومد خواستگاریم رفتیم تو اتاق که حرفامونو بزنیم گفت گوشیتو بیار ببینمچک ...

وای ، مرض داشتی از همون موقع ادامه نمیدادی 🤦

باز خوبه میگی بقیه شرایطش خوبه ، من اصلا میگم گوه خوردم 

وای ، مرض داشتی از همون موقع ادامه نمیدادی 🤦باز خوبه میگی بقیه شرایطش خوبه ، من اصلا میگم گوه خوردم

خودم میخواستم ادامه ندم 

ولی خب گفتن اولشه چون غریبین میخواد ازت مطمئن بشه صبر کن درست میشه

ته دلم راضی نبود ولی خب نذاشتن...

خودم میخواستم ادامه ندم ولی خب گفتن اولشه چون غریبین میخواد ازت مطمئن بشه صبر کن درست میشهته دلم راض ...

ای بابا ، خدا کنه درست شه ، ولی اگه نشد ، به حرف هیشکی گوش نده جدا شو ، من الان ده ساله فقط تحمل میکنم، طلاق بخوامم باز راضیم میکنن برگردم سر زندگیم 

وای ، مرض داشتی از همون موقع ادامه نمیدادی 🤦باز خوبه میگی بقیه شرایطش خوبه ، من اصلا میگم گوه خوردم

دختر داری یا پسر؟ 

به بچه هاتم سخت میگیره؟

ببخشید اگه خیلی سوال میپرسم،بین دوراهی سختی گیر افتادم میخوام دودوتا چهار تا کنم ببینم چ گلی باید به سرم بگیرم

ای بابا ، خدا کنه درست شه ، ولی اگه نشد ، به حرف هیشکی گوش نده جدا شو ، من الان ده ساله فقط تحمل میک ...

نمیدونم درست میشه یا نه..

ولی تلاش خودمو میکنم

اخی عزیزم میدونم سخته فقط از خدا میخوام بهمون صبرو تحمل بدهههه از دست این مرداااا