2777
2789

بچه ها داستان اینه بابابزرگه مامان بزرگم خیلیییی زمین داشته مثلا در حدی که تعدادش از دست بچه هاش در رفته بوده بچه هاشم اوضاع شون خوب بود و نمیرسیدن پیگیر همه زمینا باشن 

الان داخل ثبت اینا به اسم همون بنده خدا هستن فقط یه مشکلی داره که مردم اومدن تصاحب شون کردن و چیزی ساختن و یه عده سند گرفتن و باز فروختن به افراد دیگه و خونه سازی شده 

حالا دقیقا نمی دونم چجوری داخل ثبت به اسم کس دیگه هستن ولی تونستن خونه بسازن اونجا ولی وکیل هم تایید کرده که اینجوریه و گفته می تونم پس بگیرم و کارشون غیرقانونی بوده 

حالا اگه جای من بودید حاضر بودید باز این زمین ها رو پس بگیرید یا بیخیال میشدید؟ پس گرفتنش کاری نداره و فقط یه وکالت میخواد ولی خب زندگیه آدم عوض میشه

از طرفی دلم میخواد از طرفی دلم به مردم میسوزه که بعد چند سال مثلا دادگاه سندهاشون باطل کنه و به اسم ما سند جدید بزنه آخه درسته یه عده تصاحب کردن یه تعداد هم از همه جا بیخبر از اونا گرفتن

واقعا نمیدونم از لحاظ شرعی می ترسم حروم باشه از طرفی بعضیا میگن حقتونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پس بگیر ولی با اینایی که صاحب شدن توافق کن اگه مثلا تو زمین دارن کشاورزی میکنن همچنان ادامه بدن ولی فروشو با تو شریک شن اگه ام خونه ساختن اجاره بدن پولشو نصف کنین یا پول خونه رو بدین که توش ساختن و...

فکر نمی‌کنم بتونین پس بگیرین. اینجوری که شما میگین این زمینه دست چند نفر چرخیده اگه نخوام بگم محاله ولی خیلی خیلی سخت. من پدرم زمین باباش رو نتونست پس بگیره مال شما که زمین بابابزرگ مامان بزرگتونه. البته ببخشید قصد نداشتم ناامیدتون بکنم

فکر نمی‌کنم بتونین پس بگیرین. اینجوری که شما میگین این زمینه دست چند نفر چرخیده اگه نخوام بگم محاله ...

مامان بزرگم میندازم پیش که بگیره 

یکی از فامیلامون تقریبا کارش تمامه