2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارم نتیجه نداد.اصن ب خودش نگرف

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

بگو کراهت داره با دهن باز چیزی بخوری منم نمیدونستم تازه فهمیدم اگر دیدی دهن منم موقع غذا خوردن باز بهم بگو 

الکی اینجوری بهش بگو

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

ولی خودمونیم سر میز غذا اینقدر تو دهن دیگران و نبین نگاهت رو بنداز یه ور دیگه من اونقدر اعصابم خورد میشه یکی تو دهنم و دید بزنه موقع غذا خوردن

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

مستقیما بهش بگو حاشیه رفتن نداره 

من به این.موضوع انقدر حساسم که ممکنه بشقابو.بردارم بکوبم تو صورت طرف   

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

شاید بدی این کارو حس نمیکنه. همسرا برای همینن دیگه. باید با کمک هم ایرادات همدیگه رو برطرف کنن. شما رفتارش رو خودت بهتر میدونی. طوری بگو که ناراحت نشه. یه جوری مثلا بگو من میخوام تو تک باشی. دوست ندارم این ایرادت موجب عدم جذابیتت بشه و...

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اره خوب سر تو بنداز پاینن غذا تو بخور مگه مجبوری نگاش کنی 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ