2777
2789
عنوان

عکس رنگی

155 بازدید | 13 پست

من ۱۵ماه منتظرم که بارداربشم ولی نمیشه انواع آزمایشات وسونوهم انجام دادم همه چی نرمال آزمایش اسپرم همسرمم نرمال بوددکترم هربارسونوی فولیکول انجام میده برام ومیگه تخمکات عالیه به زودی باردارمیشی ولی نمیشم

حالاسوال من اینه من الان سومین روزپریودمه میخوام برم عکس رنگی کی برم دکتربرام بنویسه؟آیاواسه عکس رنگی لازمه ازقبل نوبت بگیرم؟وچندوم پریودم بایدبرم عکس رنگی؟

التماس دعابرای مادرشدنم😢

امیدت فقط به اون بالایی باشه

عزیزم منم رفتم دکتر برام نوشته برم عکس رنگی ولی هنوز نرفتم 1 ماهه ولی فک کنم اول باید نوبت گرفت

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه لازم باشه خودش مینویسه فک کنم فرق میکنه من دکترم گفت 3 روز بعد پری یه سریا هستن 1 روز بعد پری فرقشونو من نمیدونم چیه

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

عزیزم به احتمال زیاد بعد عکس رنگی باردار میشی زنگ بزن نوبت بگیر روزی هم که میری دو تا شیا دیکلوفناک قبلش بزار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

عزیزم ایشالا به زودی مامان بشی 

حتماااا برو عکس بگیر من دوماه بعد عکس باردارشدم بدون هیییچ دارویی خدا معجزه کرد برام

عکس رنگی رو فکر کنم 10 یا 11 پریود باید بگیری 

بله باید نوبت بگیری تا دکتر برات بنویسه

من خودم به دکترم اصرار کردم که برام بنویسه

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

سلام عزیزم. عکس رنگی معمولا روز ۹_۱۰ سیکل گرفته میشه. من خودم‌روز نهم گرفتم و همون ماه که عکس گرفتم بعد از یکسال انتظار باردار شدم. برای نوبت گیری عکس هم بستگی به مرکزی داره که میری میتونی قبلش تلفنی ازشون بپرسی ببینی نوبت از قبل میخاد یانه، انشاا.‌‌..بزودی مامان بشی

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
منم بايد برم عكس رنگي ايشالا زود مادر شيم هممون 🙏 قيمتش هم كسي ميدونه؟

شنیدم 300 تومان تو تهران من میخوام برم ابن سینا 

سلام عزیزم. عکس رنگی معمولا روز ۹_۱۰ سیکل گرفته میشه. من خودم‌روز نهم گرفتم و همون ماه که عکس گرفتم ...

منم به شکل باورنکردنی دقیقا همون ماه بعد عکس نتیجه گرفتم. با اینکه عکسم گفت مشکلی نداشتی ولی اگرم بوده جزیی بوده رفع شد. به نظرم ارزشش رو داره

منم به شکل باورنکردنی دقیقا همون ماه بعد عکس نتیجه گرفتم. با اینکه عکسم گفت مشکلی نداشتی ولی اگرم بو ...

دقیقا به منم همین رو گفتن. 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
سلام عزیزم. عکس رنگی معمولا روز ۹_۱۰ سیکل گرفته میشه. من خودم‌روز نهم گرفتم و همون ماه که عکس گرفتم ...

ایشالله خیلی ناامیدم

امیدت فقط به اون بالایی باشه