2777
2789
عنوان

کیا برادر شوهر مجرد دارن

425 بازدید | 11 پست

خوش حالین که حالا حالاها تک عروس خانواده اید من برادر شوهرم ۳۱ سالشه وفکر نمیکنم هنوز:ازدواج کنه😋 از طرفی هم ناراحتم که شرایط نداره😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرشوهر من ۴۰ سالشه اصلا تو فکر ازدواج نیست

من برادر شوهرم خیلی دوست داره زن بگیره ولی پول نداره از طرفی هم مستقل نیست هنوز اکثر خرجشو مادرش میده خیلی بده پسر باشی ۳۰ ورد کنی ولی هنوز مستقل نشده باشی وبا مادرت بزی خرید

تقصیر پدر مادرش هست نزاشتن رشد کنه اگه مادر شوهرم نباشه تا سرکوچه نمیتونه بره حتی گوشیم ام مادرش برا ...

چقدر بد 

برادرشوهر منم یه سری رفتارای بچگانه داره 

بنظرم اینا ازدواج نکنن خیلی بهتره 

🤍🐼🥥
چقدر بد برادرشوهر منم یه سری رفتارای بچگانه داره بنظرم اینا ازدواج نکنن خیلی بهتره

والا منم همین ومیگم ولی مادر شوهرم دوست داره زن بگیره تازه عروس ایده الشم دختر شاه پریون تازه اخه اون دختر بلید دلشو به چی پسرت خوش کنه پسری که تا الان نتونسته ۱ گرم طلا بخره کنار بزاره منتطره پدر مادرش از صفرتا۱۰۰ زندگیشو بسازن این فقط بره توش پدر مادرشم پولی ندارن 

والا منم همین ومیگم ولی مادر شوهرم دوست داره زن بگیره تازه عروس ایده الشم دختر شاه پریون تازه اخه او ...

برادرشوهر منم همینه 

تازه اون بیکارم هست بیشتر از یک هفته سر هرکاری میره دووم نمیاره و میاد بیرون 

خیلی هم خسیسه همیشه هم از همه طلبکاره خونه و ماشین داشت بخاطر بی عقلیش هر دو رو از دست داد 

حرف زدنم بلد نیست من باهاش سلام میکنم هول میشه چرتو پرت جوابمو میده😂😂

بعد مادرشوهرم میگه کاش یه دخترخوب سرراهش قرار بگیره و ازدواج کنه 😂من نمیدونم اینا چشم ندارن نمیبینن پسرشون قابلیت اینو نداره یه خانواده رو بتونه بچرخونه؟

🤍🐼🥥