2789
عنوان

سریال دارک

1541 بازدید | 10 پست

کی دیدهههه؟

من همین الان تمومش کردم پایانشو متوجه نشدم اصلا

هر کی دیده خواهشا برام توضیح بده مغزم رگ به رگ شد بس فکر کردم   

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

من فصل اولش و دیدم برا فصل بعدی حوصلم نشد دیگه خیلی شیر تو شیر شده

وای فصل اول در مقابل فصل سوم هیچه

من تا فصل ۲ اوکی بودم

فصل ۳ رد دادم دیگه 

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دو سه سال پیش دیدم هیچی بیخیالش شو برو فعلا بخواب اینا همه تخیل نویسنده اس و فقط یه پیام داره اونم اینه مراقب باش چطور زندگی می‌کنی زندگی دکمه ی برگشت نداره اگرم داشت یه چیزی میشد به این مزخرفی و پیچیدگی و هر آن ممکن بود بشر با طمع های بیشترش دنیا رو به خاک سیاه بنشونه. گاهی زیاد دونستن خودش یه ضربه ی مهلکه بیخود نیست خدا نمی‌ذاره از قبل تولدمون و اطلاعاتی که بهمون میدن در جسم زمینی آگاهش باشیم.

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃

منم دیدمش و یکی از سریال های مورد عللاقمه واقعا

خیلی جالب و درگیرکننده بود

فقط چون چند سال پیش دیدم دقیق یادم نمیاد بهت بگم

فقط یادمه که پسر و عروس اون پیرمرده یه شب بعد از بحث باهاش تصادف میکنن میمیرن پیرمرده هم یه دستگاه میسازه که زمان رو به عقب برگردونه و نذاره این اتفاق بیفته

ولی به جاش با اون دستگاه دنیا های موازی ساخته میشن که مثل چرخه هی زندگی اون افراد توش تکرار میشه

آخرشم اون پسر و دختره دستگاه رو نابود میکنن و چرخه تکرار هم باهاش نابود میشه و صحنه آخر همون زندگی اصلیشونه

من دقیق و درست یادم نیست ولی اگه سرچ کنی تحلیل سریال دارک کلی سایت بالا میاد که با جزئیات توضیح دادن

من دو سه سال پیش دیدم هیچی بیخیالش شو برو فعلا بخواب اینا همه تخیل نویسنده اس و فقط یه پیام داره اون ...

چه زیبا تحلیل کردین 

بدون شک اصلی ترین پیام داستان همینه

اینام خودشون و مسخره کردن وقتی نفهمی چی به چیه فیلم ارزشش و از دست میده.

میشه فهمیدا فقط باید خیلی فسفر سوزوند   

منم دیدمش و یکی از سریال های مورد عللاقمه واقعاخیلی جالب و درگیرکننده بودفقط چون چند سال پیش دیدم دق ...

مرسی قشنگم

یعنی بعد اینکه مارتا و جوناس این کارو کردن دیگه اون اتفاقای قبلی رخ نمیده؟ نفهمیدم بعد اونا جهان از کجا شروع شد سکانس پایانی خیلی گیج کننده بود

مادر جوناس با یکی دیگه بود،رجینا و کاترینا تنها بودن و شوهر نداشتن،پیتر هم رفته بود با اون یارو عجیب غریبه   

من چند سال پیش دیدم خیلی قشنگ بود پیچیده بود اما ن خیلی زیاد

میشه آخرشو برام توضیح بدی

یا یه خلاصه از هر چی فهمیدی