2789
عنوان

کاپ قائدگی

102 بازدید | 8 پست

کسی اینجا استفاده کرده نظرتون چیه راجبش؟

میگن خیلی خوبه هم به محیط زیست آسیب نمیزنه هم عفونت اینا نمیگیری مقرون به صرفه تر هم هست فکنم یدونش پونصد شیصد تومن باشه تا شیش ماه هم میشه استفاده کرد قلقشم یاد بگیری دیگه استرس پس دادن هم نداری خلاصه بنظرم بهداشتی ترم هست منتها بهش فکر میکنم هم میترسم هم چندشم میشه میترسم اون بخشش که یه چیز نازکه هم بره تو بعد نتونم درش بیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیش ماه چیه. تا ده سال می تونی استفاده کنی. بله خیلی خوب و راحته. ممکن نیست نتونی درش بیاری. جایی نی ...

تا ده سال اینجوری باشه که دیگه خیلی بهتره 

من بیشتر بخاطر بهداشتت میخوام بخرم 

یه خانومی گفتن دخترا نمیتونن اسفاده کنن؟

تا ده سال اینجوری باشه که دیگه خیلی بهتره من بیشتر بخاطر بهداشتت میخوام بخرم یه خانومی گفتن دخترا نم ...

خیلی بهداشتیه. چون خون دیگه با هوا تماس نداره و کاملا تمیز می مونه. برای همین ریسک عفونت هم نداره.

نه دیگه. کامل می ره تو و باز می شه. سایز دخترونه هم داره ولی به نظر من کسی که نگران این موضوعه نباید استفاده کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خیلی بهداشتیه. چون خون دیگه با هوا تماس نداره و کاملا تمیز می مونه. برای همین ریسک عفونت هم نداره.نه ...

دقیقا نوار بهداشتی بنظرم خیلی غیر بهداشتیه 

تعجب کردم اون خانومه گفت اخه یه جشم نرمه خیلی باشه نهایت پنج سانته فکر نکنم آسیبی بزنه 

دقیقا نوار بهداشتی بنظرم خیلی غیر بهداشتیه تعجب کردم اون خانومه گفت اخه یه جشم نرمه خیلی باشه نهایت ...

نرمه. سیلیکون طبیه.  ولی جاش همون اول نیست. باید اونقدر بره تو که بتونه باز بشه. جای مناسب برای باز شدنش یه کم جلوتره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!