من پسرم کوچیک بود گرفتم چهارده سال پیش برا صورتم هنوزم دارم ازش استفاده میکنم عالی بود برای من که
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
من سالهاست دستم تا آرنج و پام تا زانو و زیر بغل رو اپیلیدی میکنم. کلا کم مو هستم با اپیلیدی هم موهام کمتر شده. قبلا که طاقتش رو داشتم پشت لبم هم میزدم😬
و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
براون من چندین ساله دارم واقعا عالیه قیمتش نسبت به بقیه بیشتر هست ولی ارزش داره
یکی از همکارام ی چنتاروغن ترکیبی گرفته داره میزنع شدیداً کم موشدع. میگ س بار باید بزنه ک کلا درمیان دیگ قرارع شده اگ خوب بود. خیلی مهرماه بگ منم بخرم ولی وااااقعا موهاشو ،20روز پیش زده باهاش هنوز یذرشم درنیومده