2777
2789
عنوان

معنی این یعنی چی

41 بازدید | 3 پست

هر چقدر فقر درونی بیشتر باشد

نمایشگاه بیرونی هم بیشتر است 

میشه به زبان ساده توضیح بدید

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

یعنی عزیزم هر چقدر انسان شخصیت و ارزش درونیش کمتر باشه و عقده حقارت داشته باشه «به قول نی‌نی سایتیا بی‌لِوِل و شخصیت‌ پایین باشه» دائما چیزهایی رو که توی زندگی داره می‌کنه تو چشم بقیه و به رخ اطرافیانش می‌کشه، مثلا مدام پز گوشی فلان مدلش رو به اطرافیان میده و... چی خوردم چی پوشیدم فلان جا رفتم، دیدی بعضیا مدام می‌گن واایی چطور از فلان چیز استفاده می‌کنی خیلی بی‌کیفیت و قدیمیه من همیشه فلان چیز که قیمتش ده برابره استفاده می‌کنم و این حرفا🤧😐🚶‍♀️

چطور این کلاس می‌ری جایی که من میرم شهریه‌ش هزار برابره و خیلی بهتره

یعنی عزیزم هر چقدر انسان شخصیت و ارزش درونیش کمتر باشه و عقده حقارت داشته باشه «به قول نی‌نی سایتیا ...

ممنون گلم .ولی من همچین آدمی نیستم 

این متن رو همسرم برام فرستاده در تعجبم

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.