2777
2789
عنوان

خونه ي به هم ريخته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 75 پست
منم با اهنگ موافقم  من خودم اهنگ میذارم سرعتمو بیشتر میکنه

منم همینطور...هردفعه یه اهنگ شاد جدید میذارم که تکراری هم نباشه...😂😂

تفریحی کار کن از تمیزی خونه لذت میبری و کیف میکنی خود به خود انگیزه میشه

اگر مشکل کم خونی یا کمبود ویتامین نداری حتما شبا قبل از خواب چیزایی با طبع گرم مصرف کن ..مصرف سردیجات رو بیار پایین شاید درست شد 

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

ما سه نفر هستيم ...من و مامان و بابام خونمون هم ١٤٠ متره ..بچه هم نداريم ...دايم در حال تميز كردن و مرتب كردنيم وقتي خونه ايم  هر سه تايي بازم به دلم نيس...يعني مرتب ١٠٠٪‏ نيس 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبح که از خاب پا میشی باید بدونی وظیفته خونت مرتب باشه 

صورتتو شستی موهاتو شونه کردی 😂😂😂برو سراغ خونه اول گردگیری بعد کف خونرو دستمال کشی بعد جاروبرقی 

بعد لباس اتو کردن یا شستن 

بعدم غذا درست کردن 

اینا کار همیشگی منه 

هر روز این برنامممه

واقعا خونم تمیز باشه حالم خوب 😘😘😘

من مامان شدم🥲
افرين برو ، بعضى وقتام جاى وسيله هاتو عوض كن واسه تنوع ، خونه تميز باشه فكر آدم باز ميشه .... 

مرسی😄😄😄

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

من زنگ میزنم به مامانم یا خواهرم تا در حین حرف زدن کارام رو انجام میدم

کلا روزی یک ساعت و نیم بدون اشپزی تمیزکاری میکنم

همیشه هم خونم تمیز تمیزه

تازه دوتا بچه کوچیکم دارم نمیزارم رد انگشتشون رو کاشی هم معلوم باشه

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
یعنی شما رو باید ببرميومد خونه ی جاریم  انقدر تمیزه ک نگو سر زده هم برم خونش تمیزه  نمیدونم چ ...

بخدا مامان خودم خاله عمه واااي همه انقدررر تميزن مامانم ك همينجور درحال تميز كردنه خونشونه ولي من نميدونم چمه 

الان صبح ساعت هفت پاشدم گفتم امروز بايد تميز كنم 

ولي هنوز از رو تخت نيومدم پايين چرا دروغ بگم رفتم صبحونه خوردموواومدم 😁

اتفاقا همین الان چون دیروز همسرم خونه بود و بهم ریخته بود از صبح خونه رو تمیز کردم الانم میخام برم ا ...

يه پيشنهاد بدم ... از اين سريال كره اى ها ببين انقققققققدرررر تميز و مرتبن كه حال ميكنى دلت ميخواد توام پاشى به خونت برسى هى

بخدا مامان خودم خاله عمه واااي همه انقدررر تميزن مامانم ك همينجور درحال تميز كردنه خونشونه ولي من نم ...

آفرین 😅😅😅

باردارم و استراحت مطلق ولی باز نمیتونم کار نکنم 

تا یه روز میبینم ک حالم خوبه پا میشم خونه تکونی

دو روز تمیزکاری نکنم احساس میکنم همه جا کثیفه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عزیزم روزی یک ساعت فقط یک ساعت کار کن ...تو اون یه ساعت به همه کارات الویت بده و یه اهنگ شاد بذار... ...

دقیقا  کافیه یک روز خونه تمیز نباشه ..فورا مهمون میاد.. اونم مهمونی که نباید بیاد 😂

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

دقیقا  کافیه یک روز خونه تمیز نباشه ..فورا مهمون میاد.. اونم مهمونی که نباید بیاد 😂

من چند وقت پیش حالم خیلی بد بود ..یه دفعه شوهرم اومد گفت بابام اینا تا چنج دقیقه دیگه میرسن....واییییی دلم میخواست زار بزنم...اشپزخونم نامرتب بود ....اونوقت من همیشه حرف تمییزی و اینچیزا میاد کلا دستی بر اتش داشتم....البته خودشونم دیدن حالم بد بود اما رفتن سال دیگه وقت دیگه ای که مریض بودم خونه نامرتب بود بیان😕😕😕

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
ببين عزيز ، اول بدون تقصير خودت نيست ذهنت مشغوله دو سه جا ، مشغله درس و زندكي، بعدشم شايد بي حالي دا ...

والا فكرم درگير كه هست ولي اره واقعا مامانم وقتي دختر خونه بودم خيلي بهم فشار ميوورد حتي ميرفت بيرون ك من پاشم غذا درست كنم شيشه هارو همش ميگفت تو پاك كن يعني ب خاطراينا اينجوري شدم😖

والا فكرم درگير كه هست ولي اره واقعا مامانم وقتي دختر خونه بودم خيلي بهم فشار ميوورد حتي ميرفت بيرون ...

غصه نخور عزيزم ، بدون تنها نيستي، خيلي ها اينجوري هستن ، حتي يه سري وسواس  تميزي دارن ، شما درس و دانشكاه داري فكرت مشغول درسه ، سعي كن اول به مشغله برسي ، من خودم ميكم مثلا وقتي ١٠ صفحه از مقالم رو نوشتم بعد ميرم سراغ ظرفا ، شما الويتت تميزي نيست مشغله ذهنيته يا درستون يا هرجي !  اول مشغله رو كم كن بعد برو دنبال تميزي، عذاب وجدان هم نداشته باش، خدا قوت باند شو دست بكار شو واسه مشغله ذهنيت، موفق باشي