2777
2789
عنوان

همکار🤦‍♀️

222 بازدید | 8 پست

سلام من یه همکاری دارم تقریبا همیشه با همدیگه کار می‌کنیم ولی چند ماهه یه نفر دیگه بهمون اضافه شده الان پروژه ما تو تابستون کمتره ولی اگه کاری ام باشه همکارم به اون یکی میگه بیاد سرکار، اینم بگم با هم مشکلی نداشتیم و کار منم خوب بوده مثل نفر سوم حالا خلاصه همکارم یه روز که ایشون بود به منم گفت بیام سر اون کار و اون نفر سوم خیلی با من سرد برخورد کرد منم سعی کردم سکوت کنم درصورتیکه من باید ناراحت باشم که مدت بیشتری لنگش نذاشتم برای کار ولی الان که کار کمم هست بیشتر به اون میگه

زیادم همکارم به نفع خودش دروغ میگه این دفعه ام به دروغ گف حواسم نبود برنامه امروزو بهت بگم و کلا خبری نیست و فلان

شما با این مدل آدما چجوری برخورد میکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چند روز گذشته دست پیش گرفتن، همکار اصلیه پیام داده با فلانی مشکل داری🫥

ای وای وارد بازیشون نشو زنگ بزن صحبت کن اصلا چت نکن که مدرک بدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ناراحتیتو مودبانه بهش بگو بگو که دوست داری تو هم تو پروژه ها باشی و بیشتر ازت استفاده کنه

آخه غرورم اجازه نمیده، چون میدونم اون یکی حاضره خودشیرینی کنه ولی بهش کار بدن من با همکارای دیگه ام میتونه کار کنم ولی واقعا ناراحت شدم دیدم به اون انقد چسبیده

ای وای وارد بازیشون نشو زنگ بزن صحبت کن اصلا چت نکن که مدرک بدی

نه اصلا مهم نیستن انقدر ولی جالبه من سعی کردم دروغ شو به روش نیارم ولی برام خیلی جالبه به من اینطوری پیام میده

نه اصلا مهم نیستن انقدر ولی جالبه من سعی کردم دروغ شو به روش نیارم ولی برام خیلی جالبه به من اینطوری ...

خیلی عادی و راحت جواب بده 

بگو ن چی باعث شده این مدل فکر کنی ما همکارای قدیم هستیم خوب همدیکه رو میشناسیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آخه غرورم اجازه نمیده، چون میدونم اون یکی حاضره خودشیرینی کنه ولی بهش کار بدن من با همکارای دیگه ام ...

عزیزم می‌دونم منم مثل تو بودم ولی این شکلی ضرر می‌کنی داری به نفع فرد سوم کار میکنی 

محترمانه با همکارت صحبت کن به نظرم این رفتار صحیح تر و منطقی تره

عزیزم می‌دونم منم مثل تو بودم ولی این شکلی ضرر می‌کنی داری به نفع فرد سوم کار میکنی محترمانه با همکا ...

واقعا از دست یه سری آدما خسته شدم، این نیز بگذرد خودشونو نشون میدن