2777
2789
عنوان

تک ماده🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

146 بازدید | 7 پست

بچها یه سواااال دارم از اونایی که از تک ماده تا حالا استفاده کردن    اینکه داخل کارنامه دیپلم که مدرسه میده جایی عنوان تک ماده ذکر میشه؟؟ یا حتی داخل خود سایت مای مدیو؟؟؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

سوال منم هستش معدل میادپایین؟

جفت ماده وجودداره؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه

پس هیچ جا نمیزنه دیگه ؟ ی سوال دیگه(":  شناسنامه یا چیز خاصی هم باید همراهت باشه براش؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

پس هیچ جا نمیزنه دیگه ؟ ی سوال دیگه(": شناسنامه یا چیز خاصی هم باید همراهت باشه براش؟

نه بابا تو مدرسه برات میزنن

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

وایییییی سوال منم بود

میگن نمیزنه که

نه بابا تو مدرسه برات میزنن

❤👍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز