2777
2789
عنوان

کرونا

54 بازدید | 6 پست

دوستان خیلیا میگن که از تا سال ۹۸، ۹۹ خوسحال بودیم ولی از سال ۱۴۰۰ به بعد غمگین شدیم ، میخواستم ببینم واقعا اینطوریه یا نه؟

مثلا خودم شخصا اون زمان سال ۹۸ تازه مدرسه تموم کردیم و بعدش دوسال کنکوری بودم و خب اون زمان تنها بودم برا شما که سنتون زیر ۲۰ سال یا حتی بالای ۳۰ سال اینطوریه یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سوال منم از خیلی ها بود من چون اصلا واکسن کرونا نزدم و اصلا هم کرونا نگرفتمولی از هر کی که می پر ...

منم کرونا نگرفتم ولی یه بار واکسن زدم

اینو تعریف کردم که بگم شرایط خودم اینطوری بود و به نظرم ربطی به کرونا نداشت ولی بقبه که ممکنه مدرسه میرفتن اونموقع یا متاهل بودن چی؟

منم کرونا نگرفتم ولی یه بار واکسن زدماینو تعریف کردم که بگم شرایط خودم اینطوری بود و به نظرم ربطی به ...

بیشتر کسایی که سوال کردم متاهل بودن

خودم مجردم هنوز اون حس شاد ابادی گذشته و ته دلم خوشحال باشه رو دارم ولی بقیه خیر خیلی ادمای ناراحتی هستن بی حوصلن