2777
2789
عنوان

پسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 32 پست
وقتی آشغالهای خونتو دور نمیریزی،زندگیت به گند کشیده میشه

من از این میسوزم ک هیچ خیانتی بهش نکردم...

رفتم یجای عمومی ک جلو کولرش باشم تو گرما نباشم تا بیاد دنبالم،بعد ک اومدم بیرون گفت بهم خیانت کردی

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ازمشکلاتیه ک هیچ وقت حل نمیشه هااااااا.اگ قصدت باهاش ازدواجه ک نتیجه ازدواج با این ادم میشه فقط ...

متاسفانه ازدواج

من از این میسوزم ک هیچ خیانتی بهش نکردم...

رفتم یجای عمومی ک جلو کولرش باشم تو گرما نباشم تا بیاد دنبالم،بعد ک اومدم بیرون گفت بهم خیانت کردی

وگرنه من ولش کردم و دختر عاقلیم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
یا خدا🤦‍♀️

من یروز چون خاب بود،بخاطر بیدارش نکنم بدون اجازش رفتم دوچرخه سواری،زنگ زد از بس داد زد گوشم تا شبش درد میکرد و ب صدا حساس بود..

متاسفانه ازدواجمن از این میسوزم ک هیچ خیانتی بهش نکردم...رفتم یجای عمومی ک جلو کولرش باشم تو گرما نب ...

ولش کردی پس تاپیکم راجع بهش نزن ک ذهنت دوباره بره سمت اون روانی.....

خوشحالم ک عاقلی افرین😍

توام ولش میکردی میومدی ارزش نداره

ولش کردم و براش توضیح دادم راضی میشد،باز فرداش میگفت نمیتونم بهت اعتماد کنم و توقع داشت دوباره توضیح بدم

من از این میسوزم ک هیچ خیانتی بهش نکردم...رفتم یجای عمومی ک جلو کولرش باشم تو گرما نباشم تا بیاد دنب ...

😡چرا اجازه میدی بهت برچسب بزنه.واااااای

😡چرا تو دهنش نمیزنی؟

چرا باهاشی؟دنبال چی هستی؟رسمن داره محکومیت میکنه.

فاصله بگیر 

من یروز چون خاب بود،بخاطر بیدارش نکنم بدون اجازش رفتم دوچرخه سواری،زنگ زد از بس داد زد گوشم تا شبش د ...

ازاون اجازه میگیری؟

نونتو پدرت میده اجازشو اون صادر میکنه؟

حالا اینکه تموم شد ولی به بعدیاام اجازه نده امر و نهی کنن بهت.

برده ای مگه؟

تو تا وقتی خونه پدرتی اجازه کسیو نمیخوای واس جایی رفتن.

هر مدل ک رفتار کنی تا تهش همونه.

با هر کسم دوست شدی این چرتارو گفت بگو من همینم ک هستم مطمعن باش دوروزقهر میکنن باز میان میچسبن بهت.

اتفاقا عزیز ترم میشی

ولش کردی پس تاپیکم راجع بهش نزن ک ذهنت دوباره بره سمت اون روانی.....خوشحالم ک عاقلی افرین😍

من خیلی عاشقش بودم ولی شکاک بودنش همه چیو خراب کرد،و خودشم قبول نداره و بمن میگف تو خودتو زدی نفهمی

ولی از طرفیم تو خونواده خوبی بزرگ شدم و میدونم ک سمتم هزار بار دیگم بیاد پسش میزنم و باهاش ازدواج نمیکنم...

😡چرا اجازه میدی بهت برچسب بزنه.واااااای😡چرا تو دهنش نمیزنی؟چرا باهاشی؟دنبال چی هستی؟رسمن داره محکو ...

ازش جدا شدم خداروشکر

برگشت ولی من گفتم نمیخام دیگه

گفت برو باهمونی ک باهاش بمن خیانت کردی!!!

اگ خیانتی کرده بودم اقدر ناراحت نمیشدم

فکرشو کردم گفتم فردا اگ ازدواج کردم،بیرونم کرد بخاطر ذهن مریضش به همه گفت بهم خیانت کرده،اونوقت چجور جمعش کنم!!!!وگرنه اصن سی سالمم ک باشه