یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یاس سپید نرید... به معنای واقعی افتضاحه... من آبان پارسال زایمان کردم.... اصلا از محیط و کادر بیمارستان راضی نبودم مخصوصا از قسمت نوزادان و ان آی سی یو....
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است
منم دو هفته دیگه زایمان میکنم اما استرس بیمارستان دارم. دکترم تو چندتا بیمارستان هست. دوتا که انتخاب خودم بود یکی واسه سزارین بیمه تکمیلی قبول نمیکنه و آزادحساب میکنن و میگن مدارکتو ببر بیمه پولتو بگیر، یکیش هم طبیعی رایگانه اما حق عمل رو باید جدا بدی به دکتر و سزارین هم میگه چون زایمان اوله بیمه ات رو قبول نمیکنیم و آزاده... مدارک هم ببری بیمه نصف پولتو بهونه میارن و میگن بیشتر از تعرفه است و نمیدن... دیگه دکترم گفت میبرمت یاس سفید که به بیمه ات بخوره و کاری به سز یا طبیعی هم ندارن، گفتم از بیمارستانش خوب نمیگن گفت کی همچین حرفی زده ؟ من اونجا عمل انجام میدم و خیلی هم خوبه... اما خودم نگرانم... لطفا دوستانی که یاس سپید زایمان داشتن تجربه اشون رو بگن که راضی بودن یا نه تا بتونم تصمیم بگیرم .... هزینه هم طبیعی 4 و سز 4.5 گفتن و تامین اجتماعی هم قبول میکنن...