2777
2789
عنوان

هزینه زایمان در بیمارستان یاس سپید

12887 بازدید | 8 پست

سلام خانما کسی این چند وقت یاس سپید زایمان کرده؟! میدونه هزینه زایمان تو بیمارستان یاس سپید با بیمه تامین اجتماعی چنده؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با اتاق خصوصی؟!  اینجوری باشه خیلی خوبه سقف بیمه تکمیلی من 4 تومنه

نه عزیزم فکر کنم اتاق خصوصیش 800 هست .واسه من چون جا نبود .بردن اتاق خصوصی ولی پول نگرفتن خدا روشکر

مهربان باش،شاید فردایی نباشد...
2803

یاس سپید نرید... به معنای واقعی افتضاحه... من آبان پارسال زایمان کردم.... اصلا از محیط و کادر بیمارستان راضی نبودم مخصوصا از قسمت نوزادان و ان آی سی یو.... 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است

سلام

منم دو هفته دیگه زایمان میکنم اما استرس بیمارستان دارم. دکترم تو چندتا بیمارستان هست. دوتا که انتخاب خودم بود یکی واسه سزارین بیمه تکمیلی قبول نمیکنه و آزادحساب میکنن و میگن مدارکتو ببر بیمه پولتو بگیر، یکیش هم طبیعی رایگانه اما حق عمل رو باید جدا بدی به دکتر و سزارین هم میگه چون زایمان اوله بیمه ات رو قبول نمیکنیم و آزاده... مدارک هم ببری بیمه نصف پولتو بهونه میارن و میگن بیشتر از تعرفه است و نمیدن... دیگه دکترم گفت میبرمت یاس سفید که به بیمه ات بخوره و کاری به سز یا طبیعی هم ندارن، گفتم از بیمارستانش خوب نمیگن گفت کی همچین حرفی زده ؟ من اونجا عمل انجام میدم و خیلی هم خوبه... اما خودم نگرانم... لطفا دوستانی که یاس سپید زایمان داشتن تجربه اشون رو بگن که راضی بودن یا نه تا بتونم تصمیم بگیرم ....  هزینه هم طبیعی 4 و سز 4.5 گفتن و تامین اجتماعی هم قبول میکنن...

ممنون

2804
سلام منم دو هفته دیگه زایمان میکنم اما استرس بیمارستان دارم. دکترم تو چندتا بیمارستان هست. دوتا که ...

عزیزم کجا زایمان کردی بلاخره؟یاس سپید؟راضی بودی؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢