2777
2789
عنوان

بخون ک برات خوبه ❤️🌱

190 بازدید | 7 پست

دیشب شب خوبی نبود 

انگار دنیا تو قلبم مچاله شده بود و خب حس بدی داشتم به هزار و یک دلیل شخصی از کار و دانشگاه بگیر تا روابط نامعلوم با آدما دیشب تا نزدیک ساعت چهار بیدار بودم و هزاران فکر مخرب از ذهنم گذشت 

ولی صبح بیدار شدم البته صبح ک ن ظهر ، یک قهوه خوردم 

و فکر کردم خب که چی ؟؟؟ تا کی قرار این وضعیت کثیف و دنبال خودت بکشی ؟؟ و فکر کردم خب چه کاری حالم و خوب میکنه؟ فکر کردم ن آدما بودن ن فیلم ن کار ن درس 

یکم فکر کردم دیدم به به من چند وقته بخاطر همین گرفتاری ها ورزش و ول کردم باشگاهی ک جفت خونس 

تصمیم گرفتم پاشم امروز برم باشگاه حالم و خوب کنم 

توام اگ حالت بده دنیا تو قلبت مچاله شده پاشو یک کاری و ک خیلی وقته تو سرت هست و ولش کردی و شروع کن حتی باشه یک کار کوچیک نقاشی یا پختن یک کیک 

همین امروز پاشو زن دنیا دو روزه تا کی میخوای بشینی و غم رو قلب ظریفت و بیشتر پ بیشتر کنی ؟ 🩷🌱🌸

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

میشه بیاید تاپیک اخرم 

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مااینجور مواقع بیدارمیشیم یه چای شیرین میزنیم ردیف میشیم💕

همینم خوبه 

همیشه ک نباید یک کار خیلی بزرگ انجام بدی همین کوچولو کوچولو ها از همه چی بهتره 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️