2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 50 پست
عزیزم امیدوارم که باشی خدااا کنه منم بشم اما من زیادی استرس دارم

انشالله بشی عزیزم من آنقدری استرسم زیاد نیست شوهرم خیلی استرس وارد می‌کنه همش میگه صد در صد حامله ای این همه اقدام کریم الکی که نمیشه باید این. ماه حامله باشی حرفاش اذیتم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بشی عزیزم من آنقدری استرسم زیاد نیست شوهرم خیلی استرس وارد می‌کنه همش میگه صد در صد حامله ای ...

من ک شوهرم برعکس میگه تو الکی به خودت تلقین میکنی حامله نیستی ولی منم دیگ سرخورده شدم ک نمیشم 

من ک شوهرم برعکس میگه تو الکی به خودت تلقین میکنی حامله نیستی ولی منم دیگ سرخورده شدم ک نمیشم

بگه حامله نیستی بهتره این میگه هستی من مطمئنم الکی هم خودشو امید میده هم منو

شما چند وقته اقدامی چندسالته

دارم میرم تو ۲۶ پنج ماهه هم اقدام ولی چون پریودم منظم نبود ۲،۳ ماه پری نشدم تا ماه گذشته شدم ولی حامله نشدم،خودمم ادم استرسی ام شاید بخاطر همین نمیشه

دارم میرم تو ۲۶ پنج ماهه هم اقدام ولی چون پریودم منظم نبود ۲،۳ ماه پری نشدم تا ماه گذشته شدم ولی حام ...

حتما استرس خیلی تاثیر داره من 19سالمه ماه اول اقدام خدا انشالله به هر دوتامون نی نی سالم بده 

حتما استرس خیلی تاثیر داره من 19سالمه ماه اول اقدام خدا انشالله به هر دوتامون نی نی سالم بده

انننننشااااللااههه خیلی کار خوبی کردی زود ازدواج کردی و زود حامله میشی ،کاش منم زودتر دست بکاررمیشدم ازدواج و بچه داری تو سن پایین شیرینه

واقعا من انتظار می‌کشیدم قبل موعد پر رنگ بشه

ان شالله مثبته عزیزم  می تونی فردا اگه پری نشدی بری آزمایش بدی

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍