2777
2789
عنوان

بی بی چک

94 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من فردا موعدمه امروز صبح بی بی چک زدم منفی بود.  فردا می‌خوام برم مسافرت 

نمی‌دونم باردارم یا نه به نظرتون به این جواب تکیه کنم که منفیه و با خیال راحت برم یا شک داشته باشم 

این ماه 6بار رابطه داشتم از بعد پاکی تا سه چهار روز بعد از تخمک گذاری 

الآنم از صبح سمت چپ زیر شکمم تخمدانم درد می‌کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اگه باردار باشی حتما بیبی چک نشون میده، میخوای فردا صبحم یکی بزن،

من ۵ روز مونده به موعدم بیبی مثبت شد،

بعدشم مسافرت که ضرری تو بارداری نداره، من خودم تو دوتا بارداریمم فقط تو جاده بودم، اونم طولانی

الان اگه باردار باشی حتما بیبی چک نشون میده، میخوای فردا صبحم یکی بزن،من ۵ روز مونده به موعدم بیبی م ...

پریروز یکی.  دیروز یکی.  امروز صبح هم یکی استفاده کردم هر سه بدون شک منفی بودن.   به نظرت یعنی دیگه باردار نیستم ؟ فردا موعدمه دیگه نمیتونم استفاده کنم چون تو مسیر هستم و میرم جایی اونجا هم تا چند روز دسترسی ندارم به بی بی چک و آزمایش اینا 

منم وضعم همینه البته من بی بی چکم یکم هاله انداخت ولی ماههای قبل هم هاله مینداخت ولی منفی بود

من همیشه حس میکنم هاله میندازه دیوانه شدم آنقدر نگاش میکنم.   ولی اگه همون لحظه که گذاشتی هاله انداخت بارداری.  من بعد از چند دقیقه هاله ی خیلی ضعیف میندازه ماه های قبل هم همین بود و باردار نبودم 

پریروز یکی. دیروز یکی. امروز صبح هم یکی استفاده کردم هر سه بدون شک منفی بودن. به نظرت یعنی دیگه ...

اگه هیچ هاله صورتی نمیندازه پس باردار نیستی عزیزم،

با خیال راحت برو مسافرت، چون حتی اگه باردار هم باشی مسافرت مشکلی ایجاد نمیکنه