2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ🌱🥲

128 بازدید | 18 پست

سلااام کسی تجربه‌ای داره😁✨؟ خیلی دوست دارم آنلاین شاپ لوازم تحریر بزنم دوره هاش هم گذروندم ولی نمیدونم سود خوبی داره؟

و اینکه توی روبیکا یا ایتا پیج بزنم راحت ترم تا اینستا🥲 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر سرمایه میخواد؟

ببین اگه ساکن تهرانی بیا برو بازار تهران همون اوایل بازار دست چپ یه کوچه هست بله میخوره پایین میره اونجا بازار لوازم التحریره و کلی لوازم تحریر جینگول پینگول داره قیمتشم خیلی از بیرون بهتره کلی تنوع داره یه قیمت بگیر تا دستت بیاد مخصوصا جاهایی که عمده فروشن باهات ارزون تر حساب میکنند

چقدر سرمایه میخواد؟

به نظرم اولش  با ۵ـ۱۰ تومن میتونی شروع کنی 

باید تعداد کم و متنوع محصول اورد  ی هزینه ای هم برای تبلیغ درنظر گرفت مثلا ۴ تومن   دو ریز تبلیغ  و دو تا  تبلیغ بلاگر میشه 

عزیزم میشه لطفا بگی دوره ادمینی کی رو گذروندی راضی بودی یا نه منم میخواستم انباین شاپ اکسسوری بزنم ...

بنظرم لازم نیست دوره ببینی عزیزم 

چون اصلا به کار من نیومد الکی پول دادم..😑

بنظرم لازم نیست دوره ببینی عزیزم چون اصلا به کار من نیومد الکی پول دادم..😑

اعع  اخه  من  گیجم ک چطور شروع کنم  و  چ راهکار هایی براب جذب مشتریو  تولید محتوا ب کار ببرم 

منم اولش بلاتکلیف بودم ولی وقتی استارتشو بزنی همه چی دستت میاد😉

عمده فروش پیدا کردی؟ ب نظرت اولس همکاری بهتره یا خودمون جنس بیاریم تبلیغ چی بدیم یا نه 😢😢😢 موندم تو همش 

با چ گوشی تولید محتوا میکنی میخواستم ی گوشی بخرم  ک کیفیت عکس خوب باسه  اما بیشتر ۳۰ نمیتونم هزینه کنم 😞

عمده فروش پیدا کردی؟ ب نظرت اولس همکاری بهتره یا خودمون جنس بیاریم تبلیغ چی بدیم یا نه 😢😢😢 موندم ...

اره رفتم همون تهران... ولی خب یسری هم عمده فروش هستن که برات ارسال میکنن ولی خب قیمتا متفاوته

من هنوز تبلیغ ندادم 🥲گوشیم معمولیه عکسا هم با ادیت میشه درست کرد