2777
2789
عنوان

کولیک

252 بازدید | 14 پست

سلام 

مامانای گلی که نی نی هاتون کولیک دارن سوال دارم 

پسر من ۴۰ روزشه دکترش پدی لاکت و کولیکیز بهش داده فقط گفت اگه کولیکیز پیدا نکردین کولیک اید هم میتونی بدی 

حالا سوال من اینه که کولیک اید رو هم مثل همون کولیکیز هر ۶ ساعت ۷ قطره بدم؟ یا فرق میکنه؟ یادم رفت ازش بپرسم

سوال دیگمم اینه که وقتی سر ساعتش که باید قطره رو بدم نی نی خواب باشه چیکار کنم؟ بیدارش کنم یا وایسم بیدار بشه بعد؟ چون خیلی بد میخوابه دلم نمیاد بیدارش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماهگی بردیمش دکتر ۳ کیلو و نیم بود 

پس همون ٧ قطره رو بدين و شكمش و تماس غير مسقيم با كيسه آب گرم بزارين واگه سر ساعت هم نشد بدين اشكالي نداره ولي بعد از شير خوردنش باشه بهتره و مورد آخر آروغ ش رو هم حتما بگيريد🌹

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
کولیکز پیدا نمیشه.کولیکید هم نیست....هر چی پیدا کردی مثل دستور دکتر بده...از خواب هم بیدارش نکن واسه ...

اره همه جا رو گشتیم بلاخره یه داروخانه کولیک اید داشت ممنون از راهنماییت عزیزم 🌹

روی جعبش نوشته نازنین

نه بیدار نکن

نکته این قطره ها اینه که یک ربع قبل از شیردهی قطره ککلیگز رو باید داد که جلو نفخو بگیره 

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

نماینده انحصاری و مورد تایید اینفاکول انگلستان در ایران و امارات ( شرکت بازرگانی افسری )

دفتر امارات : 00971553431034

دفتر ایران : 09190075070

سفارش ثبت آنلاین در وب سایت

درمان قطعی کولیک و دل درد نوزاد قطره اینفاکول اصل انگلستان