2777
2789
عنوان

چه سنی

79 بازدید | 3 پست

به نظرتون دخترا و پسرا هر کدوم از چه سنی به بعد ثبات دارن عاقل رفتار می کنن تصمیمای درست می گیرن در مورد روابط زندگی ....

هر چند فک کنم جواب نداشته باشه چون یکی ۲۰ سالشه اندازه ۴۰‌ ساله میدونه یکی ۳۰ سالشه اندازه ۲۲ ساله هم نمیدونه و به سختی ها و خودسازی های افراد برمیگرده ولی یه سن تقریبی رو بگین

به شخصیت و ذاته نه سن

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔
بیشتر ببینید

ولی اصلا ب این جمله بیشتراز سنش میفهمه اعتقاد ندارم چون هنوز بی تجربس طرف و کلش بوی قرمه سبزی میده توی زندگی بیوفته قشنگ میفهمه هیچی بارش نیست فقط اوردناشتا داده و خواستن ازش سواری بگیرن ک همچین گفتن بهش و توقعای بقیرو ازخودش بالا برده

ولی درکل دخترا از 25

پسرا از 30نهایت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.