2777
2789
عنوان

دندون شیرخوار و گازهایی که میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 39 پست
خانما ممنون میشم تجربیاتتونو بنویسید من باید برم بعدامیام میخونم.

وقتی گاز میگیره دماغشو یه کوچولو فشار بده ول میکنه.محکم نه ها 

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما دعانکنید بچتون زود دندون دربیاره که واویلاست😂😂😂😂

خداهمه ی فسقلیامونو حفظ کنه

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
آخه هیچکاری نمیکنه نه سینه خیز میره نه دندون داره وقتی نشسته نمیتونه خودشو بندازه زمین فردا میخوام ب ...

دکتر ببرش حتما 

اما نگران نباش همه ی بچه ها مثل هم نیستن 

چند سال دیگه به این نگرانیات میخندی 

اگه رفتی دکتر بگو‌چی گفت باشه؟

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
باشه عزیزم ممنون از راهنماییت😘😘😘

خانمی رفتی دکتر؟

بنظرمنم هربچه ای یه جوره نباید همرو باهم مقایسه کرد.

خود من خیلی دیر حرف زدم اونطور که مادرم میگه😊😊😊😊

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊