درمورد بارداریم امیدوارم فردابتونم برم دکتر و بهم بگه چکارکنم تابتونم کم کم بچه رو از شیر بگیرم ولی فعلا پدرمو درآورده😩😩😩😩
هیچ راهی برای کاهش دردش نیست؟
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
در همین لحظه دقیقا نی نی من همین کارو داره با من میکنه....شیر بخوره سینه رو میکشه جوریکه دادم در میا ...
آخی چه بامزه اس😊
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
با مزه هست اما عذاب داره.... نوک سینه رو میکشه جیغ میکشم بهم نگاه میکنه میخنده....الانم کشت خودشو از ...
نفسه نفس.
لثه اش میخاره دیگه.☺ الهی واقعا سخته.منم سال بعد وضعیتم همینه
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
آره از صبه همش راش میبرم دستامو میگیره عین همین جعجغه میکنه دهنش محکم فشار میده . خدا کنه زودتر درب ...
مرسی عزیزم.خدا پسرتو برات حفظ کنه