2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 46 پست
اصلا به زور بچه دوم نیار وقتی شوهرت راضی نیست. چون بعدش حمایتت نمیکنه و دائم غر میزنه. شاید بعد هم ک ...

خیلی بچه دوسته ولی احتمال داره کمکم نکنه بگه تقصیر خودته من نخواستم که

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته رز جون عزیزم شرایط شما که سخت هست..چون خیلی زود باردار شدین ولی 20ماه خوبه اختلاف سنی

كلا نظر من اينكه ٥سال خوبه 

همش ميگفتم سال ١٤٠٠ ميرم دوباره ميكرو ☹️

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
سال دیگه جفتشونو میفرستادی مدرسه یه شیفت برا خودت بود دیگه ..کلاسهای هنری و به خودت رسیدنت هم سر جاش ...

منم میگم خیلی سخته انگار بخوام 30 تا 40 سالگیمو کلا بچه داری کنم موازی بزرگ کردن سخته ولی یهو مشکلات تموم میشه و زن میتونه برای خودش باشه

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
اینم حرفیه

حداقل به يه سني برسه كه بگي مثلا بشين پيش نيني دوش بگيرم يا اروم باش ني ني خوابه ...... 

يكم دركش بالا بره بعد

كلا نظر من اينكه ٥سال خوبه  همش ميگفتم سال ١٤٠٠ ميرم دوباره ميكرو ☹️

نه دیگه شما راحت باردار میشی

فقط مواظب باش

ان شااله بجه دومی شد4سالش بعدی رو بیار

بعدشم ایودی میگن خوبه به خارجی اصلشو بذار

البته رز جون عزیزم شرایط شما که سخت هست..چون خیلی زود باردار شدین ولی 20ماه خوبه اختلاف سنی

واسه من اگر همین ماه هم باردار شم اختلاف میشه دوسال و نیم

حداقل به يه سني برسه كه بگي مثلا بشين پيش نيني دوش بگيرم يا اروم باش ني ني خوابه ......  يكم د ...

الان خفش میکنه من نباشم😂

منم میگم خیلی سخته انگار بخوام 30 تا 40 سالگیمو کلا بچه داری کنم موازی بزرگ کردن سخته ولی یهو مشکلات ...

واقعا حرف خوبی زدی افرین

اگه بچه دوم میخوای هینو بیار راحت شو

من خودم پسرم20ماهش بود .ناخواسته دومی رو باردار شدم.الان میگم خلاص شدم دیگه از بارداری

منم بچه اولم 14 ماهشه همین نطر شما و مشکل با شوهرو دارم.31 سالمه. خانومای خانه دار باید بزارن بچشون ...

درسته

واقعا حرف خوبی زدی افرین اگه بچه دوم میخوای هینو بیار راحت شو من خودم پسرم20ماهش بود .ناخواسته دوم ...

مبارک باشه.خدا کنه بتونم راضیش کنم 

الان خفش میکنه من نباشم😂

منو خواهرم فاصلمون دو ساله 

مامانم ميگه يبار ديدم چاقو برداشتي داري ميري گفتم كجا 

گفتي ميرم سر ني ني رو ببرم همش گريه ميكنه😂

منو خواهرم فاصلمون دو ساله  مامانم ميگه يبار ديدم چاقو برداشتي داري ميري گفتم كجا  گفتي ...

وای😂😂😂😂😂