2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 46 پست
بهش بگو اگه بچه دوم میخوای الان اقدام کنیم وگرنه دیگه بچه دوم خبری نیست

ایول این خوبه😈

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Bego ghors mikhori khodet va khiyalesh rahat bashe va nakhor    

اصلا قرصو قبول نداره میگه تو کلک میزنی

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

من چند تا تاپیک دیدیم از مادرهایی که تک بچه ی15سال به بالا دارن

کلا اظهار پشیمانی کردند که چرا زودتر زودتر بچه ی دوم رو نیاوردن

حتی یکیشون بچش18ساله بود میگفت اشتباه کردم الان میخواست برا دومی اقدام کنه

من و امثال من در نی نی سایت که بچه هامون کوچک هستند  هرگز هرگز نمیتونیم راهنمایی درست به شما بدیم چون سخت ترین رورهای زندگی رو داریم میگذرونیم و به خاطر این سختی میگیم توبه بجه نیارین کافیه

ولی از یه مادر دارای فرزند 15و14ساله بپرسی میکه بیار 

اون کلا دلیل خاصی نداره برای اولی هم 5 سال نمیزاشت باردار شم الانم دلیل قانع کننده ای نداره فقط میگه ...

اگه پتانسیلش رو داری چرا نشه ولی باور کن خودت اذیت میشی دوتارو همزمان بزرگ کنی چون زن داداشم اینکارو کرد و با اینکه داداشم خیلیییییی هواش رو داره کلافه شده! به هر حال آدم به آدم فرق می کنه

من شش سال فاصله دادم برا این دومی

من که خودم به شخصه اینجوری نمیپسندم درسته باهم بزرگ میشن اما واقعا اذیت میشی. من بچه اولم شش سالشه ا ...

درسته به اینا هم فکر میکنم بخصوص که پسرم خیلی شیطونه .

اگه پتانسیلش رو داری چرا نشه ولی باور کن خودت اذیت میشی دوتارو همزمان بزرگ کنی چون زن داداشم اینکارو ...

آخه میگم که دراون صورت من بالای 36 سال دارم و مسلما فرصتهای شغلیمم کمتر میشه 

من که خودم به شخصه اینجوری نمیپسندم درسته باهم بزرگ میشن اما واقعا اذیت میشی. من بچه اولم شش سالشه ا ...

سال دیگه جفتشونو میفرستادی مدرسه یه شیفت برا خودت بود دیگه ..کلاسهای هنری و به خودت رسیدنت هم سر جاش بود

الان دوباره باید بعد از 6سال بچه داری کنی

هم برا نوزادت وقت باید بذاری

هم تکالیف بجه کلاس اول.لباسهاش.اولیا مربیان

اینها دردسرهاشه گلم

من چند تا تاپیک دیدیم از مادرهایی که تک بچه ی15سال به بالا دارن کلا اظهار پشیمانی کردند که چرا زودت ...

خواهر خودم بچه 7 ساله داره و بارداره خیلی پشیمونه چون میگه بچه هام بدرد هم نمیخورن ایکاش اختلاف سنشون 3 سال بود مثلا

منم بچه اولم 14 ماهشه همین نطر شما و مشکل با شوهرو دارم.31 سالمه.

خانومای خانه دار باید بزارن بچشون بزرگ شه چون الکی چرا به خودشون زحمت بدن گرچه اوناهم اگه کشش داشته باشن بعدا راحتترن و به نفعشونه ولی تحصیلکرده ها و شاعل ها به نظرم اگه پشت سر هم نیارن بیشتر آسیب میبینن.چون از هر طرف نگاه کنی بعدا دوباره برگردی به دوران بارداری و بچه داری و.....خیلیییی برای ادم سخت میشه

خدایا ناامیدم نزار