2777
2789
عنوان

بچه دوم

729 بازدید | 46 پست

من 32 سالمه و یه پسر 20 ماهه دارم تحصیلات دارم و قبلا شاغل بودم بخاطر بچه ترکش کردم .حالا تصمیم گرفتم.بچه بعدی رو بیارم ولی همسرم بشدت مخالفه .استدلال من اینه که حالا که تو گیرو دار بچه اولم هستم دومی هم.موازی باهاش بزرگ کنم که بعدا بتونم به ادامه تحصیل و کارم برسم نکه دوباره کارمو قطع کنم برای دومی .درضمن قطعا دوبچه میخوایم .الان همسرم بشدت مخالفه نمیدونم.چجوری راضیش کنم یا اصلا کار من به نظرتون درسته؟

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت درسته حتما میتونی انجامش بدی.باشوهرت حرف بزن وحرفای اونم بشنو‌.شاید دلیلی داره

اون کلا دلیل خاصی نداره برای اولی هم 5 سال نمیزاشت باردار شم الانم دلیل قانع کننده ای نداره فقط میگه فعلا اینو خوب بزرگ کن بعد .تا 5 سال دیگه که دومی رو بیاریم

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

به نظر من اگه میتونی بیار یا الان بیار یا دیگه اصلا نیار کلا از زندگی ساقط میشی

منم دقیقا شرایط شمارو دارم و الان با بچه 3 ساله تازه باردار شدم و همه برنامه هام بهم ریخته

آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند ..
نه درست نیس خب خودت داغون میشی هیچی ازت نمیمونه بعدم چرا کارتو ترک کردی فقط میتونستی ماه آخرو مرخصی ...

کارم رسمی نبود که بتونم مرخصی بگیرم کار پشتیبانی سایت و اینا بود

hatman in Karo anjam bede va lazem nist ke dar jaryan bashe va senet ham dar marze, pezeshke man mig ...

آخه وقتی برای جلوگیری سخت گیری میکنه من چجوری باردار شم😞

من که خودم به شخصه اینجوری نمیپسندم درسته باهم بزرگ میشن اما واقعا اذیت میشی. من بچه اولم شش سالشه الان باردارم واقعا راحتم چون بچه از اب و گل  در اومده. وقتی کوچیک تر بود دائم باهام کار داشت. حسابشو بکن وقتی بارداری چه جوری میتونی بچه بغل کنی وقتی یه کیسه یه کیلویی هم که بلند میکنی تو شکمت میسوزه. بچه است حالیش نیست محبت میخواد. یا وقتی بخوای حمامش کنی و صد جور کار دیگه

به نظر من اگه میتونی بیار یا الان بیار یا دیگه اصلا نیار کلا از زندگی ساقط میشی منم دقیقا شرایط شما ...

منم میگم بیارم ولی اگر بزاره شوهرم