2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم فکر کنم رتبت ۵۰ هزار به بالا بشه 🥰

چه سوالیه ۳ رقمی رو قطعا هستی شاید هم ۲ رقمی

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏

خوش ب حالت خوش ب حالت چیکار کردی چند سال خوندی وای🥰🥰🥺🥺🥺🥺🥺😭🗿

پشت کنکور بودم عزیزمم

ایشالله به چیزی که میخوای برسی  اصلا ناامید نباش❤️

اگه مشاور خوب نیاز داشتی بگو تا بهت بگم

پشت کنکور بودم عزیزممایشالله به چیزی که میخوای برسی اصلا ناامید نباش❤️اگه مشاور خوب نیاز داشتی بگو ...

بنظرت منم میتونم ۴۰۴ و بترکونم؟😭😭😭استرس میگیرم این نمره های خفن شمارو میبینم

تایپکای قبلی گفتی زبان رو اعتراض زدی وقتی زبانت 20 بوده چرا باید اعتراض بزنی دقیقا؟

نه زبانو اعتراض نزدم چون ۲۰ شده بودم

ولی از چند نفر شنیدم که گفتن به خیلی ها زبانو ارفاق کردن خیلیا نیم نمره رفتن بالا 

واسه همون پرسیده بودم ببینم راسته یا نه 

مثلا ۲۰ خیلی کم داشتیم تو کشور 

ولی ۱۹.۷۵ ممکنه خیلیا باشن 

اگه به اون ۱۹.۷۵ ها بدن ۲۰ تراز ما خیلی میاد پایین خب

بنظرت منم میتونم ۴۰۴ و بترکونم؟😭😭😭استرس میگیرم این نمره های خفن شمارو میبینم

چرا نمیتونیی😬😬😬 کوووووو تا ۴۰۴

من خودم کلاس دوازدهم خیلییی دست پا شکسته خوندم  ولی از ابان شروع کردم تا کنکور اردیبهشت 

توهم قطعاا میتونی 

اگه سطحت خوبه که هیچی ولی اگه نیاز داری قویتر بشی چنتا پکیج خوب بگیر خیلی کمکم میکنن مثلا ریاضی معین کرمی

چرا نمیتونیی😬😬😬 کوووووو تا ۴۰۴من خودم کلاس دوازدهم خیلییی دست پا شکسته خوندم ولی از ابان شروع کر ...

سطحم خوبه 🥰😍😍😍

وای باور کن عاشقتم مرسی ازت 

خیلیا هستن مثل شما نمراتشون بالا شده

خودشونو میگیرن جواب نمی‌دن کمک نمیکنن

برات دعا میکنم کنکور رتبه ت فوق العاده تر از اونی بشه که فکر می‌کنی ولی نیازی به دعای من نداری خودت کنکورو ترکوندی