2777
2789
عنوان

قسم میخورم ✋

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 71 پست
البته روش من برای کسایی که وضع مالی خوبن ندارن مناسب نیست😅چون زن باید پشتوانه‌ی مالی داشته باشه

زن باید در درجه اول استقلال مالی داشته باشه بعد به ازدواج فکر کنه که به نظر من حماقته

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
عزیز دلی آرزوی خوشبختی دارم هر مدل که دوست داری🩷🩷

ممنونم فقط برام دعا کن روحم به آرامش برسه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیبایی در ذات و ذهن زیبای شماست بهار گلی دختر گلی

به فدای مهربانویی همچون شما بهترین گل دنیا

الهی به فدای خودت و طفلانت اگر شوی نجیب و سر به راهی قدر زندگیت را بداناو را احترام کن و به او عشق ب ...

فدای خودت گل زیبای بهاری 

به روی دیدگانم همین انجام میشود که میفرمایی

به لطف خدا چنین است و تا کنون موردی که سزاوار توبیخ و مشکلات عدیده باشد پیش نیامده امید انکه در ادامه نیز مستدام باشد . و اینک آرزوی من برای عشقی چون اینست . قلبی مالامال از عشق و دلی شاد و لبی خندان و ذهنی آرام داشته باشی 

بهترین ها نصیب تو بهترین 💗💗💗💗💗💗

فدای خودت گل زیبای بهاری به روی دیدگانم همین انجام میشود که میفرماییبه لطف خدا چنین است و تا کنون مو ...

نفرمایید بانوی فرهیخته سرزمینم

خداوندگار را سپاس میگویم بابت همسری اینچنین که نصیب شما شده و با تمام وجود واز اعماق قلبم خوشبختی روز افزون و همیشگی و پایدار را برای شما آرزومندم

سپاس بیکران بابت آرزوهای زیبا و مهربانانه در حق این بنده حقیر 🙏🌈🫂❤️🥰😍😘

نفرمایید بانوی فرهیخته سرزمینمخداوندگار را سپاس میگویم بابت همسری اینچنین که نصیب شما شده و با تمام ...

سپاس از مهر و ادب شما 

امید آن دارم که روزهای خوشی و نیکبختی شما زودتر فرا رسد و لبخند دلربایت آتش برا جانمان زند 🌷🌷🌷

ایام به کام 

شبت پر از زیبایی بهار گلی

💚💙🩵💜🤎🧡🩷

سپاس از مهر و ادب شما امید آن دارم که روزهای خوشی و نیکبختی شما زودتر فرا رسد و لبخند دلربایت آتش بر ...

سپاسگزارم بهترین گل دنیا

شبتون مملو از آرامش ❤️❤️❤️